Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Bali / Golfloma
Bali on upea ja monimuotoinen ranta- ja kulttuurikohde, joka myös tarjoaa mahtavia golfmahdollisuuksia upeissa puitteissa.

Golfailun ohessa sinulla on siten mahdollisuus nauttia sekä rentouttavasta rantalomasta että balilaisen kulttuurin antimista vaikkapa kiertoajelujen puitteissa.

Bali
Balilla hindulaisuus on pääuskonto, joka näkyykin balilaisten jokapäiväisessä elämässä myös turistille. Jumalille ja hengille jätetään esineitä uhrilahjoiksi temppeleihin, kotitemppeleihin, kaduille, sekä kauppojen ja hotellien eteen. Kaduilla liikkuessa tulee usein eteen myös erilaisia seremoniakulkueita.

Etelä-Balin upeat rannat Kuta, Sanur, Nusa Dua ja Jimbaran tarjoavat merellisiä aktiviteetteja sekä majoitusta vaatimattomista majataloista luksushotelleihin. Kuta on erityisesti surffaajien kohde, josta löytyy Balin parhaat aallot ja vilkkain iltaelämä. Sanuri on oiva valinta enemmän rauhaa lomaltaan hakevalle, joka arvostaa hotellialueiden runsasta tapahtumatarjontaa. Nusa Dualla ja Jimbaranin rannoilla lomaillaan rauhallisemmissa merkeissä nauttien tasokkaiden hotellien palveluista. Myös Ubudin taiteilijakylä Balin keskellä on ehdottomasti ainakin päiväretken arvoinen.

Kiipeilystä ja patikoinnista pitäville Bali tarjoaa Batur-tulivuoren, joka on suosittu kiipeilypaikka. Ostosmahdollisuudet ovat Balilla mittavat tarjoten suuriakin ostoskeskuksia, maalauksia, käsitöitä, batiikkia ja puuveistoksia.

Bali tarjoaakin lähes kaikille jotakin oli sitten kiinnostunut rantalomasta, shoppailusta tai kulttuurista.

Lisää Balista
Balin golfkentät
Bali kartalla
Golfpaketit Balille
Mr Travelin golfpaketit Balille sisältävät mm. meno-paluu -lennot Balille, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, vastaanottopalvelun lentokentällä, yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä sekä päivittäiset pelikierrokset hotellin tarjoamilla kentillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2500-3700 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon kestävää golflomaa Balille. Jos myös haluat viettää rantalomaa tai tehdä kiertoajeluja saarella, 10-12 päivää on hyvä kesto.
Lisät
Kysy huonetason korotusta esimerkiksi puutarhanäkymästä merialanäkymään tai perushuoneesta minisviittiin.
Päivitä lentosi turistiluokasta paremman palvelun liikematkustus- tai turistiplus -luokkiin.
Matkaidea
Kokeile monta eri kenttää vaihtamalla hotellia matkan aikana.
Mr Travelin suosittelemat golfhotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.
Muita matkavinkkejä
Tutustu myös näihin golflomiin
Tilaa esitteitä
Tilaa esitteitä kotiin ja aloita matkasi suunnittelu jo kotisohvalta.
Ajankohtaista nyt
Huippumatkailua yli 20 vuotta
Suomen matkatoimistoalan liitto
Traveller Made