Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Oahu / Golfloma
Havaijin Oahun saari tarjoaa upeat puitteet aktiiviselle rantalomailulle ja golfaamiselle. Ajat omatoimisesti kahden eri Oahun saaren kohteen välillä, joiden tasokkaat hotellit ja haastavat kentät tarjoavat takuulla ikimuistoiset elämykset onnistuneelle aktiivilomalle.

Oahun saari tarjoaa lisäksi nähtävyyksiä ja kauniita luonnonmaisemia ihailtavaksi, joten voit myös hyödyntää vuokra-autosi omatoimiselle kiertoajelulle.

Matkan kohokohdat
Honolulun kaupunki, rantalomailua Turtle Bayssa ja Ko Olinassa sekä golf -kentät Turtle Bay Golf ja Ko Olina Golf Club.

Reitti
Honolulu - Turtle Bay (3 yötä) - Ko Olina (3 yötä) - Honolulu
Tarkempi matkaohjelma annetaan tarjouspyynnön yhteydessä. Reitti ja reittikartta ovat viitteellisiä eikä niissä välttämättä näytetä kaikkia pysähdyspaikkoja/kohteita. Yöpymisten kestoa sekä matkaohjelmaa/-reittiä voidaan muuttaa tietyin rajoituksin.

Golfpaketti Oahulla
Mr Travelin golfpaketti Oahulle sisältää mm. meno-paluu -lennot Honoluluun, 3+3 yön majoitus 4-tähden Turtle Bay Resort ja Marriott Ko Olina Beach Club hotelleissa, 3+2 päivän rajaton pelioikeus Turtle Bay Golf ja Ko Olina Golf Club golfkentillä, tilava vuokra-auto navigaattoreineen koko matkan ajaksi sekä yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
6 vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2500-3300 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.