Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Meksiko / Golfloma
Meksiko tunnetaan upeana ranta ja kulttuurikohteena, mutta tarjolla on myös paljon muutakin tekemistä kuten vaikkapa golfailua. Kenttiä on lukuisia sekä Karibian että Tyynenmeren puolella.

Nyt voitkin mukavasti yhdistää ranta- ja golfloman Meksikossa tasokkailla matkoillamme.

Meksiko
Golfailijan Meksiko on jakautunut pääasiassa kahteen osaan: Cancunin Karibian puoli sekä Los Cabosiin Tyynenmeren puolella.
Toki kenttiä löytyy muualtakin, mutta turistin näkökulmasta nämä ovat ehkä mielenkiintoisimmat alueet erinomaisen hotelli- ja kenttätarjonnan ansiosta.

Etenkin Meksikonlahden eli Karibian puoli, jossa tunnettu lomaparatiisi Cancun sijaitsee, tarjoaa varsin runsaan ja tasokkaan valikoiman mahdollisuuksia golfaajille. Cancun tarjoaa myös paljon mielenkiintoista historiaa Mayakulttuurin puitteissa, johon voi ottaa osaa esim. päiväretkien muodossa. Tekemistä siis riittää niin aktiviteettien, kulttuurin kun rantojenkin puitteissa.

Los Cabos vuorostaan on ehkä hieman hiljaisempi kohde mitä tulee turismiin, mutta täälläkin lukuisat kentät kattavat helposti vaativimmankin golfailijan tarpeet. Los Cabos on Cancunin tapaan myös rantakohde tarjoten upean mahdollisuuden yhdistää golfailun ja rantalomailun tasokkaissa puitteissa.

Yhdistelmät
Sekä Cancuniin että Los Cabosiin voi lentää sisään USA:n suurten kaupunkien kautta. Tämä tarjoaa upean mahdollisuuden yhdistä Meksiko Amerikan kaupunkilomaan vaikkapa Miamissa, San Franciscossa tai Los angelesissa.

Lisää Cancunista ja Los Cabosista
Cancunin golfkentät
Los Cabosin golfkentät
Meksiko kartalla
Golfpaketit Meksikoon
Mr Travelin golfpaketit Meksikoon sisältävät mm. meno-paluu -lennot Cancuniin tai Los Cabosiin, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, all inclusive -palvelut All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
, vastaanottopalvelun lentokentällä , yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä sekä päivittäiset pelikierrokset hotellin tarjoamilla kentillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2000-2900 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon golflomaa Meksikoon.
Lisät
Kysy huonetason korotusta esimerkiksi puutarhanäkymästä merialanäkymään tai perushuoneesta minisviittiin.
Päivitä lentosi turistiluokasta paremman palvelun liikematkustus- tai turistiplus -luokkiin.
Matkaidea
Kokeile useita kenttiä yhdistämällä Cancunin ja Los Cabosin lomat.
Mr Travelin suosittelemat golfhotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.