Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Vietnam / Golfloma
Tällä golflomalla Vietnamissa matkustetaan kolmen täysin erilaisen kohteen välillä ja kokeillaan kussakin lähialueen kenttiä. Saat näin kattavamman käsityksen Vietnamista ja voit myös ottaa osaa muusta tarjonnasta kaupunki- ja rantalomailun merkeissä.

Tämä golfkiertue soveltuu sen takia erinomaisesti myös matkaseurueille, joissa kaikki eivät ehkä pelaa golfia, jokaiselle jotakin -periaatteella.

Matkan kohokohdat
Ho Chi Minhin (Saigonin) kaupunki ja kentät Vietnam Golf & Country Club, Long Than Golf Club ja Bo Chang Golf Club, Phan Thietin rantakaupunki kentällä Sealinks Golf Course, Dalatin vuoristokaupunki ja Dalat Palace Golf Club.

Reitti
Ho Chi Minh (3 yötä) - Phan Thiet (3 yötä) - Dalat (3 yötä)
Tarkempi matkaohjelma annetaan tarjouspyynnön yhteydessä. Reitti ja reittikartta ovat viitteellisiä eikä niissä välttämättä näytetä kaikkia pysähdyspaikkoja/kohteita. Yöpymisten kestoa sekä matkaohjelmaa/-reittiä voidaan muuttaa tietyin rajoituksin.

Golfpaketti Vietnamissa
Mr Travelin golfpaketti Vietnamissa sisältää mm. lennot Saigoniin ja paluun Dalatista, 9 yön majoituksen 4-tähden hotelleissa, aamiaiset, vastaanottopalvelun lentokentällä , yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin sekä hotellien ja golfkenttien välillä, yhteensä 5 pelikierrosta edellä mainituilla kentillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
9 vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2400-3100 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkaidea
Jatka Vietnamin lomasi kulttuurikiertomatkalla Kambodzassa tai Laosissa.
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.
Muita matkavinkkejä
Tutustu myös näihin golflomiin
Tilaa esitteitä
Tilaa esitteitä kotiin ja aloita matkasi suunnittelu jo kotisohvalta.
Ajankohtaista nyt
Huippumatkailua yli 20 vuotta
Suomen matkatoimistoalan liitto
Traveller Made