Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Etelä-Amerikka - Inkojen jalanjäljissä / Kiertomatka
Tällä pitkällä Etelä-Amerikan kiertomatkalla tutustutaan neljään eri maahan, Argentiinaan, Chileen, Boliviaan ja Peruun teemana luonto, kulttuuri ja inkat. Näemmekin häkellyttäviä luonnonilmiöitä ja maisemia, jotka ovat uniikkeja tälle osalle maapalloa.

Tutustumme paikalliseen elämään lukuisissa pienissä kylissä ja perehdymme inkojen perintöön oppimalla heidän elämästään paikan päällä, niissä kohteissa missä he elivät ja vaikuttivat. Matkan ehkä tunnetuin kohokohta on Machu Picchun unohdettu inkakaupunki, jonka amerikkalainen arkeologi Hiram Bingham löysi uudelleen 1911 ja joka on siitä asti kiehtonut ihmisiä ympäri maailmaa.

Matkan kohokohdat
Buenos Airesin kaupunkikierros ja viininmaistajaiset, jokiajelu San Isidron ja Tigren suistossa sekä tasokas tangoesitys, Saltan kaupunkikierros ja MAAM-museo inkanäytöksineen, Purmamarcan pikkukaupunki ja lyhyt patikointi Paseo de los Coloradosin maisemareittiä pitkin, Humahuacan rotko ja Pucará de Tilcaran rauniokaupunki, näyttävä maisemareitti San Pedro de Atacamaan yli Punan tasangon, vierailu Tulorin rauniokylässä ja Pucará de Quitorin raunioilla, päiväretki Kuulaaksoon (Moon Valley) kiehtovine maisemineen, tutustuminen Tation geisereihin ja Machucan kylään laamoineen, suola-aavikossa sijaitseva Toconaon kylä käsityöläiskauppoineen, Fauna Eduardo Avaroan kansallispuisto sekä Vihreä ja Punainen laguuni (Green Lagoon, Red Lagoon), Silolin aavikko, Uyunin suolatasanko ja Incahuasin saari, La Pazin kaupunkikierros ja Kuulaakson (Valle de la Luna) maisemat, Cuscon kaupunkikierros ja Tambomachayn inkakylpylä, Inkojen pyhä laakso, missä vierailu Pisacin ja Ollantaytambon kaupungeissa inkaraunioineen, kokopäivän retki Machu Picchuun, inkojen unohdettuun kaupunkiin, Liman kaupunkikierros ja Miraflores.

Reitti
Buenos Aires (3 yötä) - Salta (1 yö) - Purmamarca (2 yötä) - San Pedro de Atacama (3 yötä) - Ojo de Perdiz (1 yö) - Colchani (1 yö) - La Paz (1 yö) - Cusco (1 yö) - Urubamba (1 yö) - Cusco (1 yö) - Lima (1 yö)
Tarkempi matkaohjelma annetaan tarjouspyynnön yhteydessä. Reitti ja reittikartta ovat viitteellisiä eikä niissä välttämättä näytetä kaikkia pysähdyspaikkoja/kohteita. Yöpymisten kestoa sekä matkaohjelmaa/-reittiä voidaan muuttaa tietyin rajoituksin.

Kiertomatkapaketti - Etelä-Amerikka, Inkojen jalanjäljissä
Tämä kiertomatka kestää 16 vuorokautta ja sisältää mm. lennot Buenos Airesiin ja paluun Limasta, kiertomatkan kohteissa 16 yön majoitus 3- ja 4-tähden hotelleissa aamiaisella, kaikki kuljetukset (autolla tai lentäen) kohteiden välillä, opastetut retket kaikissa kohteissa, sisäänpääsyn nähtävyyksiin sekä yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Hinta
16 vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 4200-5500 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta.
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.