Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Peru - Inkojen valtakunta / Kiertomatka
Peru on yksi Etelä-Amerikan kulttuurihelmiä. Vahva intiaanikulttuuri ja -historia näkyy lukuisissa paikoissa ja upeat maisemat sävähdyttävät mahtavuudellaan.

Tällä kiehtovalla kiertomatkalla tutustumme useaan perulaiseen kaupunkiin sekä sellaisiin tunnettuihin kohteisiin kun Machu Picchu ja Titicaca-järvi muiden inka-ajan rauniokaupunkien ja kulttipaikkojen lisäksi. Paikalliset tavat ja kirjaimellisesti värikäs kulttuuri tulee myös tutuksi vaeltaessamme vanhojen kylien ja seutujen läpi.

Matkan kohokohdat
Liman kaupunki ja kiertoajelu, Plaza Mayori, San Franciscon luostari, San Isidron, Mirafloresin ja Larco Marin asuinalueet, Paracasin kansallispuisto , dramaattiset Ballestas -saaret lintuineen, Cuscon kaupunki ja kaupunkikierros, Qurikanchan inkatemppeli, Plaza de Armas ja Cuscon katedraali, Sacsahuamanin inkalinnoitus, Q'inqun maanalaiset luolat, Tambomachayn inka-asutus, Pisacin kylän markkinat, rauniot ja Urubamba -laakson upeat maisemat, Macchu Picchun kuuluisa rauniokaupunki, Titicaca -järven veneretki ja Taquilen saari upeine maisemineen, Sillustanin haudat.

Reitti
Lima (1 yö) - Paracas (1 yö) - Ballestas -saaret - Lima (1 yö) - Cusco (1 yö) - Pisac - Ollantaytambo - Cusco (1 yö) - Machu Picchu (1 yö) - Cusco (2 yötä) - Titicaca (2 yötä) - Sillustani - Lima (1 yö)
Tarkempi matkaohjelma annetaan tarjouspyynnön yhteydessä. Reitti ja reittikartta ovat viitteellisiä eikä niissä välttämättä näytetä kaikkia pysähdyspaikkoja/kohteita. Yöpymisten kestoa sekä matkaohjelmaa/-reittiä voidaan muuttaa tietyin rajoituksin.

Kiertomatkapaketti - Peru, Inkojen valtakunta
Tämä kiertomatka kestää 11 vuorokautta ja sisältää mm. meno-paluu -lennot Limaan, kiertomatkalla 11 yön majoitus 3- ja 4-tähden hotelleissa aamiaisella, kaikki kuljetukset kohteiden välillä, opastetut retket kaikissa kohteissa, sisäänpääsyn nähtävyyksiin sekä yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Hinta
11 vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 3500-4200 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta.
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.