Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Mauritius / Rantaloma
Mauritius on yli 8 miljoonaa vuotta vanha tuliperäinen saari Intian Valtameressä, joka lumoaa matkaajia yli 200 kilometrin mittaisella paratiisimaisella rantaviivallaan, upeilla koralliriutoillaan ja lahjomattomalla aitoudellaan. Helppo matkanteko ja tasokkaat palvelut puhuvat myös Mauritiuksen puolesta rantalomakohteena.

Mauritius
Tropiikkia, rentoa rantaelämää, herkullista ruokaa ja auringon valoa. Kirkkaan siniset vedet, pitkät hiekkarannat ja palmupuiden vieno huojunta tuulessa ovat kuin suoraan auringonpalvojien oppikirjasta. Siinä on Mauritius pähkinänkuoressa.

Rantapäivien vastapainoksi tarjolla on niin kaupungin vilinää Port Louisissa kuin surffausta, sukeltamista, purjehdusta, golfausta, retket sisämaassa tai kiertomatka saaren ympäri. Juuri mahdollisuus monipuolisiin harrastuksiin ja aktiviteetteihin takaakin sen, ettei aika käy Mauritiuksella pitkäksi.

Rantakohteena Mauritius ei ole kovin vilkas vaan tarjoaa rauhallista lomailua vuoden ympäri. Palvelut turisteille ovat hyvin kehittyneitä eikä parin tunnin aikaero rasita matkalaista. Tornihotelleja ei Mauritiukselta löydä koska majoitusliikkeet ovat panostaneet viihtyvyyteen pienempien idyllisten ja tyylikkäiden rakennelmien puitteissa.

Kattava aktiviteetti- ja palvelutarjonta monen tyyppiselle matkailijalle aina pariskunnista perheisiin ja golffareihin takaa onnistuneen loman kaikille. Mauritius on myös hyvin suosittu häämatkakohde upeiden puitteiden ja hotellien häämatkatarjousten takia.

Mauritius on erityisesti valinta niille, jotka haluavat lomailla tasokkaasti upeissa puitteissa suurten turistivirtojen ulkopuolella, mutta silti kattavista palveluista nauttien.

Yhdistelmät
Mauritiuksen voi erinomaisen hyvin yhdistää muihin kohteisiin. Esimerkiksi Dubain tai Pariisin kaupunkiloma on oiva lisä sujuvien lentoyhteyksien takia.

Toinen mahdollisuus on yhdistää Mauritiuksen rantaloma Afrikan safarin kanssa. Kenian, Tansanian ja Etelä-Afrikan safarit ja kiertoajelut voi helposti jatkaa Mauritiuksen rantalomalla.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Mauritiuksesta
Mauritius kartalla
Matkapaketit Mauritiukselle
Mr Travelin matkapaketit Mauritiukselle sisältävät mm. meno-paluu -lennot Mauritiukselle, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, valintasi mukaan puolihoidon Puolihoito sisältää kaksi päivittäistä ateriaa, yleensä aamiaisen ja illallisen.
, täysihoidon Täysihoito sisältää kolme päivittäistä ateriaa; aamiaisen, lounaan ja illallisen. Hotellista riippuen mahdollisesti myös muuta purtavaa päivän aikana.
tai all inclusive -palvelut All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
, vastaanottopalvelun lentokentällä sekä yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1500-4000 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon kestävää matkaa Mauritiukselle. Hyvä kesto on 10 päivää, jolloin ehtii myös osallistua retkiin ja kiertoajeluihin.
Lisät
Peruspaketin lisäksi suosittelemme myös retkien Mr Travel tarjoaa retkiä vain luotettavilla kumppaneilla, joilla on kaikki tarvittavat vakuutukset ja osaaminen  asiakkaidemme turvaksi.
, kiertoajelujen tai vuokra-auton Mr Travel tarjoaa autovuokrausta lukuisalla eri automerkillä. Vuokramme sisältävät kaikki tarvittavat ja kattavat vakuutukset sekä valitsemasi lisäpalvelut.
tilaamista jo etukäteen.
Muista myös kysyä huonetason korotusta esimerkiksi puutarhanäkymästä merialanäkymään tai perushuoneesta minisviittiin.
Älä myöskään unohda mahdollisuutta varata lentosi paremman palvelun liikematkustus- tai turistiplus -luokkiin.
Matkaidea
Koe monta eri rantaa jakamalla majoituksesi kahden hotellin kesken. Voit esimerkiksi kokeilla saaren itä- ja länsipuolta varaamalla 3+4 päivän matkan eri hotelleissa.
Voit myös kokeilla tasokkaampaa majoitusta esimerkiksi matkan viimeisimpien päivien aikana. Näin matkan hinta ei nouse mahdottomaksi ja pääset silti kokeilemaan Mauritiuksen huippuhotellien tarjontaa.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Mr Travelin suosittelemat huoneisto- ja villamajoitukset
Suosittelemamme asunnot ja villat ovat Mr Travelin tarkastamia, varustukseltaan kattavat ja hinta- / laatusuheeltaan todettu hyviksi.
Muita majoitusvaihtoehtoja
Suosittelemiemme majoitusten lisäksi tarjoamme lukuisia muitakin vaihtoehtoja. Voit varata esimerkiksi oheiset ja lukuisat muutkin hotellit kauttamme.
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.