Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
SeaDream Yach Club / Risteily
SeaDream Yach Club on nimensä mukaisesti varustamo, joka risteilee luksusjahdeilla. Koska alukset ovat valtameriristeilijöitä pienemmät, reitit sisältävät kohteita, joihin ei suurilla laivoilla pääse.

Reittejä on lukuisia ja moni risteily on teemoitettu jonkun aiheen ympärille kuten viini tai gastronomia, jonka puitteissa myös maakohteet reitin varrella on valittu.

Matkustajia on laivoilla vain satakunta, joka takaa rauhallisemman tunnelman ja korkeatasoisen palvelun. SeaDreamin risteilyt sopivat sen takia myös erinomaisesti häämatkaksi.

Nyt sinäkin voit risteillä jet-setin tavoin SeaDreamin luksusjahdilla maailman parhaimpien kohteiden välillä. Kokeile!

SeaDream Yach Club
SeaDream Yacht Club on varustamo, jonka konsepti tukeutuu risteilyihin jahdeilla. Kukin alus ottaa vain satakunta matkustajaa, joka takaa korkeatasoisen palvelun ja tuttavallisen tunnelman niin henkilökunnan kun muiden matkustajien kanssa.

Pienen kokonsa takia SeaDreamin alukset pystyvät vierailemaan kohteissa ja risteilemään kapeimmilla väylillä, jonne ei isoilla laivoilla pääse. Tämän myötä reittivalikoima on varsin mielenkiintoinen, kohteita on matkan varrella normaalia enemmän ja ne ovat aika lähekkäin. Risteilyjen sisältö on siis varsin kattava mitä tulee kohteisiin eikä matkan varrella vietetä lukuisia meripäiviä suurten varustamoiden reittien tapaan. Moni risteily on myös teemoitettu jonkun aiheen kuten viinien tai gastronomian ympärille, jonka puitteissa maakohteet on valittu.

Alukset tarjoavat lähes kaikki ne palvelut mitä suuremmistakin laivoista löytyy, tosin pienemmässä muodossa; on baareja, ravintoloita, kuntokeskuksia, porealtaita, viihdettä ja ohjelmaa. Varustamon puolesta on tarjolla aktiviteetteja maissa ja luonnollisesti voit myös viettää aikaa oman ohjelmasi mukaan kussakin kohteessa.

Risteilyt ovat all inclusive, joka tarkoittaa, että lähes kaikki sisältyy hintaan. Tasokas ruokailu vuorokauden ympäri, juomat (myös alkoholilliset) sekä kaikki laivan palvelut ja aktiviteetit kuuluvat hintaan. Hytit ovat kookkaat, vähintään noin 18 neliömetriä, ja kaikissa on vähintään ikkunat ja tietysti kaikki mukavuudet.

Hyttivalikoima on rajoittunut ja kattaa lähinnä ikkunallisia ulkohyttejä ja erilaisia sviittejä. Sisähyttejä ja varsinaisia parvekehyttejä ei siis ole tarjolla vaan parvekkeet tulevat vain sviittien mukana.

SeaDreamin risteilyt ovat valintasi kun haluat risteillä intiimimmin, tyylillä ja tasokkaasti ilman suurten laivojen väkimäärää ja ruuhkia. Tiiviimpi reitistö tarjoaa myös enemmän nähtävää saman matkan aikana ja tasokas palvelu takaa aidon hemmotteluloman. SeaDreamin risteily sopii sen takia erittäin hyvin myös häämatkaksi tai muuksi merkkipäivämatkaksi.

Todella innostuneet risteilijät voivat myös vuokrata koko aluksen haluamalleen ajalle ja reitille. Erinomainen optio esimerkiksi firman kesäjuhlia ajatellen tai vaikkapa polttariporukalle.

Lisää SeaDream Yach Clubista
Risteilypaketit SeaDream Yach Clubilla
Mr Travelin risteilypaketit SeaDream Yach Clubilla sisältävät mm. meno-paluu -lennot satamakohteeseen, vähintään yhden päivän majoituksen ennen risteilyä satamakohteessa valitsemassasi hotellissa aterioineen, risteilyn valitsemassasi hytissä, all inclusive All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
sekä kaikki muut laivan tarjoamat palvelut, meno-paluu -kuljetukset hotellin ja sataman välillä sekä kohteesta riippuen myös lentokentän ja hotellin välillä.
Risteilypaketin lisäksi tarjoamme myös mahdollisuuden ostaa pelkän risteilyn. Hinta on silloin sama kun varustamon verkkosivuilla, mutta saat lisäksi Mr Travelin tarjoamat palvelut kuten maksuaikaa ja ostoturvan.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon risteilypaketin hinta vaihtelee välillä 4500-6500 euroa / hlö riippuen valitsemastasi risteilyreitistä, hytistä ja matkustusajankohdasta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Kesto ja matkustusaika
Lähes kaikki SeaDreamin risteilyt ovat vähintään viikon pituisia, joka yleensä onkin riittävä aika tutustua kohteisiin. Yleensä risteilyyn lisätään 2-3 päivää maissa ennen risteilyä, joka pidentää koko matkan kestoa 9-11 päivään.
Paras matkustusaika on yleensä merialueen kesän aikaan, joka esim. Välimerellä on Suomen kesän ja Karibialla Suomen talven aikana.
Lisät
Korota matkasi tasoa varaamalla sviitti, jolloin saat myös parvekkeen käyttöösi suurempien tilojen lisäksi.
Matkaidea
Pidennä matkasi muutamalla kaupunkilomapäivällä lähtösatamakohteessa. Pienellä hinnalla saat näin suuren lisäarvon matkaasi.
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.