Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Cascais / Golfloma
Portugalissa on runsaasti golfkenttiä ja yksi parhaimmista sijaitsee Cascaisissa. Cascais on entinen kalastajakylä mutta nykyään tasokas merenrantakohde vain noin 30 km Lissabonista.

Golfin lisäksi sinulla on siis mahdollisuus tutustua myös tähän upeaan ja aitoon vanhan ajan portugalilaiseen pikkukaupunkiin tai vierailla pääkaupungissa.

Cascais
Portugalin Cascais sijaitsee noin 30 km Lissabonista ja oli alunperin uninen kalastajakylä Atlantin rannoilla. 1800-luvullla paikan löysi lomakohteenaan silloinen kuningashuone, jonka takia Cascais pikku hiljaa kasvoi niin kotimaan kun ulkomaistenkin turistien suosimaksi kohteeksi.

Kaupunki onkin säilyttänyt paljon alkuperäisestä viehättävyydestään vanhoine taloineen ja toreineen. Nähtävää onkin runsaasti aina arkkitehtuurista museoihin. Myös lämmin ilmasto ja lukuisat rannat houkuttelevat vierailijoita, yöelämää ja kulinaristisiakin kokemuksia unohtamatta.

Läheinen sijainti Lissaboniin, tekee Cascaisista erinomaisen päiväretkikohteen Lissabonin vierailijoille. Ja tietysti päin vastoin jos majoittautuu Cascaisissa.

Cascais on myös erinomainen kohde golfailijoille. Onhan lähialueella peräti 7 eri tasokasta kenttää, josta voi valita mieleisensä.

Yhdistelmät
Cascaisin läheinen sijainti Lissaboniin mahdollistaa kahden kaupungin yhdistelmän
esimerkiksi 4+3 päivää Cascaisissa ja Lissabonissa.

Lisää Cascaisista
Cascaisin golfkentät
Cascais kartalla
Golfpaketit Cascaisiin
Mr Travelin golfpaketit Cascaisiin sisältävät mm. meno-paluu -lennot Lissaboniin, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, vastaanottopalvelun lentokentällä, yksityiset kuljetukset lentokentän ja Cascaisin hotellin välillä sekä päivittäiset pelikierrokset hotellin tarjoamilla kentillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viiden päivän matkapaketin hinta vaihtelee välillä 700-1100 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme 5 päivän matkaa Cascaisiin. Viikon matkalla ehdit myös vierailla Lissabonissa.
Lisät
Kysy huonetason korotusta esimerkiksi perushuoneesta minisviittiin.
Päivitä lentosi turistiluokasta paremman palvelun liikematkustus- tai turistiplus -luokkiin.
Matkaidea
Kokeile monta eri kenttää vaihtamalla hotellia matkan aikana.
Mr Travelin suosittelemat golfhotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.