Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Chiang Mai / Golfloma
Thaimaa ei ole vain rantoja ja Bangkokin vilskettä vaan myös tasokas golf -kohde. Thaimassa onkin lukuisia kenttiä, jotka tarjoavat toinen toistaan upeimpia pelielämyksiä.

Kaukana rannoista sijaitseva Chiang Mai on Thaimaan sisämaan suositumpia kohteita, joka myös tarjoaa mielenkiintoisia golfmahdollisuuksia sekä myös hyvän ponnahduslaudan vaikkapa kiertomatkoille Thaimaassa, Laosissa ja Myanmarissa.

Chiang Mai
Chiang Mai, Thaimaan toiseksi suurin kaupunki, on Thaimaan suosituin lomakohde pohjoisessa. Sisämaan kohteena se ei pröystäille upeilla rannoilla ja massaturismilla vaan tarjoaa elämyksiä lähinnä kulttuurin ja luontoaktiviteettien kuten vaellusretkien puitteissa.

Golfaajat ovat myös löytäneet Chiang Main kiitos lukuisten tasokkaiden kenttien, trooppisen hellivän sään ja kohtalaisen edullisten majoitushintojen takia. Viihdeosastosta huolehtii Chiang Main lukuisat festivaalit, johon turistikin usein törmää, ja luonnollisesti Chiang Main kaupunki tarjoaa kaikkea kulinaarisista elämyksistä, yöelämään ja ostoksiin.

Sijainti maan sisäosissa pohjoisessa n. 700 km Bangkokista, tekee Chiang Maista myös erinomaisen keskipisteen esim. kolmen maan Thaimaan, Laosin ja Myanmarin kiertomatkalle.

Lisää Chiang Maista
Chiang Maiin golfkentät
Chiang Mai kartalla
Golfpaketit Chiang Maihin
Mr Travelin golfpaketit Chiang Maihin sisältävät mm. meno-paluu -lennot Chiang Maihin, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, vastaanottopalvelun lentokentällä, yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä sekä päivittäiset pelikierrokset hotellin tarjoamilla kentillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1600-2700 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon kestävää golflomaa Chiang Maihin.
Lisät
Kysy huonetason korotusta esimerkiksi perushuoneesta minisviittiin.
Päivitä lentosi turistiluokasta paremman palvelun liikematkustus- tai turistiplus -luokkiin.
Mr Travelin suosittelemat golfhotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.
Muita matkavinkkejä
Tutustu myös näihin golflomiin
Tilaa esitteitä
Tilaa esitteitä kotiin ja aloita matkasi suunnittelu jo kotisohvalta.
Ajankohtaista nyt
Huippumatkailua yli 20 vuotta
Suomen matkatoimistoalan liitto
Traveller Made