Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Dubai / Golfloma
Dubai on ehkä Lähi-idän parhaimpia golfkohteita. Golfkenttiä on vajaa kymmenen ja niiden rakentamisessa on panostettu erityisesti maisemointiin ja klubitaloihin, jotta pelikokemus olisi mahdollisimman mielenkiintoinen. Kiitos valaistujen kenttien, Dubaissa voit jopa pelaa golfia öisin auringonlaskun jälkeen.

Dubai onkin ehdoton vierailun kohde golfista kiinnostuneelle ja pitää kokea ainakin kerran elämässä.

Dubai
Arabiemiraateissa sijaitseva emiirikunta Dubai on hyvä paikka saada ensikosketus arabialaiseen maailmaan. Islamilaisesta taustastaan huolimatta Dubai on maltillinen ja länsimyönteinen kohde. Kaupungissa on tarjolla lähes kaikki länsimaalaiset palvelut ja kansainvälinen ilmapiiri. Dubaissa turistin ei tarvitse erityisen tarkkaan noudattaa paikallista etikettiä kunhan muistaa kunnioittaa paikallisia tapoja esimerkiksi pukeutumalla asiallisesti ja jättää alkoholin nauttiminen sisätiloihin.

Dubai on kansainvälinen liikekeskus missä loistokkaat rakennussuunnitelmat kilpailevat toistensa kanssa. Vuonna 2010 Dubaihin valmistui maailman korkein rakennus, 828-metrinen Burj Khalifa. Täältä löytyy myös muita päätä huimaavia rakennuksia, jotka itsessään ovat nähtävyyksiä. Voisikin väittää, että Dubai on eräänlainen arabimaailman vastaus Las Vegasille näyttävine torneineen.

Dubai on jaettu useaan alueeseen. Bur Dubai on Dubain vanha kaupunki, josta tosin ei ole kovinkaan paljon jäljellä. Alue on silti vierailun arvoinen. Jumeirah taas on länsimaiden suosima uusi alue missä Jumeirah Beach tarjoaa mahdollisuuden rantalomailulle.

Dubai tarjoaa mahdollisuuden niin rantalomailuun, shoppailuun kun golfailuunkin. Myös päiväretket aavikon dyyneille ovat suosittu ajanviete. Kokeile myös illallista tähtien alla aidossa beduiiniteltassa musiikilla ja maistuvine ruokineen.

Yhdistelmät
Dubai toimii kauttakulkureittinä monelle muulle kohteelle esimerkiksi Aasiassa. Voit siten yhdistää Dubain vaikkapa Australian, Intian tai Kiinan matkaasi.

Lisää Dubaiista
Dubain golfkentät
Dubai kartalla
Golfpaketit Dubaihin
Mr Travelin golfpaketit Dubaihin sisältävät mm. meno-paluu -lennot Dubaihin, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, vastaanottopalvelun lentokentällä, yksityiset kuljetukset lentokentän ja Dubain hotellin välillä sekä päivittäiset pelikierrokset hotellin tarjoamilla kentillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viiden päivän matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1000-2100 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme 5 päivän matkaa Dubaihin.
Lisät
Kysy huonetason korotusta esimerkiksi perushuoneesta minisviittiin.
Päivitä lentosi turistiluokasta paremman palvelun liikematkustus- tai turistiplus -luokkiin.
Mr Travelin suosittelemat golfhotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.