Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Etelä-Afrikka - Kapmaan golf / Golfloma
Tutustu Etelä-Afrikan pelikenttiin kattavasti tällä golfkierroksellamme. Matka tehdään omatoimisesti autolla ajaen ja ohjelma on suunniteltu riittävän väljäksi, jotta pelaamisen ohessa jäisi paljon aikaa tutustua myös lähialueen muuhun tarjontaan. Nähtävyydet ja kohteet voit siis valita itse ja liikut oman aikataulusi mukaan.

Tämä Etelä-Afrikan golfkierros -matka soveltuu erityisesti kokeneemmille pelaajille, jotka haluavat uusia pelihaasteita luonnonkauniissa maisemissa. Lisäksi matkaseurueen jäsenet, jotka eivät pelaa golfia, voivat myös helposti osallistua tähän matkaan muun ohjelman puitteissa.

Matkan kohokohdat
Kapakaupungin kaupunki ja nähtävyydet kuten pöytävuori, Cape Point ja viinialueet, Royal Cape Golf Club, Clovelly Golf Course, Stellenboschissa De Zalze Golf Course, Stellenbosch Golf Course, Caledonin ja Swellendamin maaseutukaupungit, Georgen kaupunki ja George Golf Club, Oubaai Golf Club, Pinnacle Point Golf Course.

Reitti
Kapkaupunki (6 yötä) - George (4 yötä)
Tarkempi matkaohjelma annetaan tarjouspyynnön yhteydessä. Reitti ja reittikartta ovat viitteellisiä eikä niissä välttämättä näytetä kaikkia pysähdyspaikkoja/kohteita. Yöpymisten kestoa sekä matkaohjelmaa/-reittiä voidaan muuttaa tietyin rajoituksin.

Golfpaketti - Kapmaan golf
Mr Travelin Kapmaan golf -paketti sisältää mm. lennot Kapkaupunkiin ja paluun Georgesta, Kapkaupungissa 6 yön majoitus 4-tähden -hotelleissa aamiaisella, Georgessa 4 yön majoitus 4-tähden -hotelleissa aamiaisella, vuokra-auto navigaattorilla koko matkan ajaksi, päivittäiset pelikierrokset mainituilla golfkentillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
10 vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2100-2900 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.