Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Gran Canaria / Golfloma
Kanariansaaret eivät ole pelkästään seuramatkakohteita vaan sieltä löytyy myös paljon tekemistä yksittäisille matkustajille, jotka eivät halua lentää kaukaisiin maihin merten taakse lomalle.

Etenkin golfailijoille esimerkiksi Gran Canaria tarjoaa erinomaisia kenttiä aurinkoisissa ja merellisissä puitteissa. Gran Canarian karunkaunis vuoristomaisema luo myös ihan omanlaisensa taustan sekä kiehtovan kontrastin golfkentän viheriöivälle nurmelle.

Gran Canarian eduksi voidaan laskea myös suhteellisen lyhyt lentomatka, lämmin ilmasto ympäri vuoden, rantalomailumahdollisuus, kulttuuria ja ostoksia mm. saaren pääkaupungissa Las Palmasissa, sekä kohtuullinen hintataso, joka mahdollista pitempiäkin golflomia.

Gran Canaria
Espanjalle kuuluva Gran Canaria on Kanariansaarten toiseksi suurin saari väestöllä mitattuna ja kolmanneksi suurin pinta-alaltaan.

Gran Canaria on varsin suosittu turistikohde myös suomalaisille, jotka monesti tuntevat kohteen pääkaupungin Las Palmasin mukaan. Turistit suuntavat yleensä saaren etelään Maspalomaksen, Playa del Inglésin ja Puerto Ricon rannoille, joissa toinen toistaan hulppeammat hotellit toivottavat vieraat tervetulleeksi. Gran Canaria onkin varsinainen massaturistikohde yli 3 miljoonalla vuosittaisella vierailijallaan.

Kiitos vaihtelevan ilmaston ja maaston Gran Canaria on kuitenkin paljon muutakin kun turistirantoja. Tarjolla on niin viidakkoa kun vuoristoakin ja
lukuisia luonnonsuojelualueet mahdollistavat erilaisia aktiviteetteja retkien puitteissa. Las Palmasissa taas lukuisat kaupat tarjoavat turisteille kevennystä lompakolle.

Myös golfailija löytää täältä upeita mahdollisuuksia harjoitella lyöntiään peräti 7 golfkentän voimin. Laajan lentotarjonnan ja verrattain edullisten hotellihintojen takia, Gran Canaria onkin hyvä vaihtoehto, niille, jotka haluavat päästä golfailemaan auringon lämpöön matkustamatta pitkä matkoja monen aikavyöhykkeen yli.

Lisää Gran Canariasta
Gran Canarian golfkentät
Gran Canaria kartalla
Golfpaketit Gran Canarialle
Mr Travelin golfpaketit Gran Canarialle sisältävät mm. meno-paluu -lennot Las Palmasiin, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset tai puolihoito Puolihoito sisältää kaksi päivittäistä ateriaa, yleensä aamiaisen ja illallisen.
hotellissa, vastaanottopalvelun lentokentällä, yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä sekä päivittäiset pelikierrokset hotellin tarjoamilla kentillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viiden päivän matkapaketin hinta vaihtelee välillä 800-1400 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme 5 päivän matkaa Gran Canarialle. Viikon matkalla ehdit myös viettää hieman rantalomaa sekä tehdä kiertoajeluja.
Lisät
Kysy huonetason korotusta esimerkiksi perushuoneesta minisviittiin.
Päivitä lentosi turistiluokasta paremman palvelun liikematkustus- tai turistiplus -luokkiin.
Mr Travelin suosittelemat golfhotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.