Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Mauritius / Golfloma
Paratiisirantojensa lisäksi Mauritiuksella on pitkät golfperinteet, olihan maa yksi ensimmäisistä jossa lajia pelattiin.

Mauritiuksella golfataan hotellin sijainnin mukaan. Valitaan siis hotelli, jolla on oma kenttä ja jonka käyttö sisältyy majoitushintaan. Jos haluaa tutustua saaren muihin kenttiin, on tietysti mahdollista kokeilla kierrosta myös muiden hotellien kentillä erillistä maksua vastaan.

Mauritiuksen golflomalla pääset osalliseksi upeaa golfperinnettä ja tasokkaasta pelitarjontaa rantalomailun ohessa.

Mauritius
Tropiikkia, rentoa rantaelämää, herkullista ruokaa ja auringon valoa. Kirkkaan siniset vedet, pitkät hiekkarannat ja palmupuiden vieno huojunta tuulessa ovat kuin suoraan auringonpalvojien oppikirjasta. Siinä on Mauritius pähkinänkuoressa.

Rantapäivien vastapainoksi tarjolla on niin kaupungin vilinää Port Louisissa kuin surffausta, sukeltamista, purjehdusta, golfausta, retket sisämaassa tai kiertomatka saaren ympäri. Juuri mahdollisuus monipuolisiin harrastuksiin ja aktiviteetteihin takaakin sen, ettei aika käy Mauritiuksella pitkäksi.

Rantakohteena Mauritius ei ole kovin vilkas vaan tarjoaa rauhallista lomailua vuoden ympäri. Palvelut turisteille ovat hyvin kehittyneitä eikä parin tunnin aikaero rasita matkalaista. Tornihotelleja ei Mauritiukselta löydä koska majoitusliikkeet ovat panostaneet viihtyvyyteen pienempien idyllisten ja tyylikkäiden rakennelmien puitteissa.

Kattava aktiviteetti- ja palvelutarjonta monen tyyppiselle matkailijalle aina pariskunnista perheisiin ja golffareihin takaa onnistuneen loman kaikille. Mauritius on myös hyvin suosittu häämatkakohde upeiden puitteiden ja hotellien häämatkatarjousten takia.

Mauritius on erityisesti valinta niille, jotka haluavat lomailla tasokkaasti upeissa puitteissa suurten turistivirtojen ulkopuolella, mutta silti kattavista palveluista nauttien.

Lisää Mauritiuksesta
Mauritiuksen golfkentät
Mauritius kartalla
Golfpaketit Mauritiukselle
Mr Travelin golfpaketit Mauritiukselle sisältävät mm. meno-paluu -lennot Mauritiukselle, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, valintasi mukaan puolihoidon Puolihoito sisältää kaksi päivittäistä ateriaa, yleensä aamiaisen ja illallisen.
, täysihoidon Täysihoito sisältää kolme päivittäistä ateriaa; aamiaisen, lounaan ja illallisen. Hotellista riippuen mahdollisesti myös muuta purtavaa päivän aikana.
tai all inclusive -palvelut All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
, vastaanottopalvelun lentokentällä , yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä sekä päivittäiset pelikierrokset hotellin tarjoamilla kentillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1800-2800 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon kestävää golflomaa Mauritiukselle. Hyvä kesto on 10 päivää, jolloin ehtii myös nauttia rannoista sekä osallistua retkiin ja kiertoajeluihin.
Lisät
Kysy huonetason korotusta esimerkiksi puutarhanäkymästä merialanäkymään tai perushuoneesta minisviittiin.
Päivitä lentosi turistiluokasta paremman palvelun liikematkustus- tai turistiplus -luokkiin.
Matkaidea
Kokeile monta eri kenttää vaihtamalla hotellia matkan aikana.
Mr Travelin suosittelemat golfhotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.