Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Phuket / Golfloma
Thaimaa ei ole pelkkiä rantoja vaan myös upea golf -kohde. Tarjolla onkin lukuisia upeita eritasoisia kenttiä ympäri maata, joita golfharrastajan on pakko kokeilla ainakin kerran elämässä.

Phuket on eräs tällainen kohde missä golfin ohessa voi myös nauttia upeasta rantalomasta.

Phuket
Sukellusta lähisaarilla, golfaamista neljällä kansainvälisen tason kentällä, syvämerenkalastusta, vaatekaapin uusimista saaren räätäleillä, yöelämästä nauttimista tai vaikkapa vain auringon palvomista hyvän kirjan kera - tätä kaikkea ja vielä paljon muuta on Phuket.

Noin tunnin lentomatkan päässä Bangkokista sijaitseva Phuket onkin Thaimaan turismikruunun kirkkain ja suurin jalokivi. Tämä Andamaaninmeren (Thaimaan länsirannikko) ympäröimä saari on pinta-alaltaan Thaimaan suurin ja houkuttelee vuosittain noin 3 miljoonaa turistia nauttimaan antimistaan. Saarella on paljon tarjottavaa sekä ensikertalaiselle että vakiokävijällekin. Saaren trooppinen luonto, kauniit maisemat, valkohiekkaiset leveät rannat ja kirkkaat vedet yhdistettynä paikallisten ihmisten luontaiseen ystävällisyyteen sekä vieraanvaraisuuteen takaavat onnistuneen lomaelämyksen.

Jokaiselle on tarjolla sopiva ranta-alue; Patongin vilinästä nauttivat ostosmatkalaiset sekä reippaampaa yöelämää etsivät, Karonin ja Katan rannat tarjoavat sopivasti elämyksiä varsinkin lapsiperheille. Lagunan alueen kansainvälistä ja rauhallisen hienostunutta tunnelmaa arvostavat varsinkin pariskunnat ja golfaajat.

Saarella asuu vakituisesti noin 250 000 paikallista joiden lisäksi saari tarjoaa työtä tuhansille muualta Thaimaasta muuttaneille. Saaren hotellitarjonta on valtavaa aina reppumatkalaisten vaatimattomista hostelleista miellyttäviin keskitason perhehotelleihin ja luksukseen asti.

Hotellin ja rannan valinnalla on suuri merkitys loman onnistumiseen. Yöelämää etsivän on turha majoittua rauhalliselle Rawain rannalle, kun taas rauhallista perhelomaa kaipaaville ei suositella majoittautumista Patongin rannalle. Autenttisempaan thaimaalaiseen tunnelmaan pääsee Phuketin kaupungissa, sen temppeleissä ja ruokamarkkinoiden tuoksussa.

Lisää Phuketsta
Phuketin golfkentät
Phuket kartalla
Golfpaketit Phuketiin
Mr Travelin golfpaketit Phuketiin sisältävät mm. meno-paluu -lennot Phuketiin, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, vastaanottopalvelun lentokentällä, yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä sekä päivittäiset pelikierrokset hotellin tarjoamilla kentillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2000-2800 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon kestävää golflomaa Phuketiin. Hyvä kesto on 10 päivää, jolloin ehtii myös nauttia rannoista sekä tehdä retkiä ja kiertoajeluja.
Lisät
Kysy huonetason korotusta esimerkiksi puutarhanäkymästä merialanäkymään tai perushuoneesta minisviittiin.
Päivitä lentosi turistiluokasta paremman palvelun liikematkustus- tai turistiplus -luokkiin.
Mr Travelin suosittelemat golfhotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.
Muita matkavinkkejä
Tutustu myös näihin golflomiin
Tilaa esitteitä
Tilaa esitteitä kotiin ja aloita matkasi suunnittelu jo kotisohvalta.
Ajankohtaista nyt
Huippumatkailua yli 20 vuotta
Suomen matkatoimistoalan liitto
Traveller Made