Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Punta Cana / Golfloma
Dominikaaninen tasvalta, tai lyhyemmin Dominkaaninen, on erittäin tunnettu ja suosittu seuramatkakohde myös suomalaisille. Mutta tarjoa Dominkaaninen myös upeat mahdollisuudet golfailla huippukentillä auringon paisteissa.

Täällä matkalla pääset kokeilemaan Punta Canan kenttiä samalla nauttien rantalomamahdollisuudesta upean hotellin puitteissa.

Dominkaaninen tasavalta
Dominkaaninen tasavalta, joka jakaa karibialaisen Hispaniola saaren Haitin kanssa, tarjoaa varsin paljon valinnanvaraa golfaajille. Keskeisimpiä kohteita on Punta Cana saaren itäisessä kärjessä kymmenellä tasokkaalla kentällään. Punta Canassa on myös lukuisia suuria rantoja, joiden kupeessa hotellipalvelut sijaitsevat. Kattavat ja upeat rannat ovatkin tehneet Punta Canasta saaren suosituimman turistikohteen.

Punta Canasta käsin on myös mahdollista tehdä päiväretkiä esim. pääkaupunki Santo Domingoon, jossa ostokset, kaupunkielämä ja vanhakaupunki tarjoavat paljon tekemistä ja nähtävää. Ei myöskään sovi unohtaa maan lukuisat luonnonpuistot kuten lähellä sijaitseva Cotubanama (Parque Nacional Del Este) arkeologisine intiaaniluolineen.

Punta Cana tarjoaa näin erinomaisen mahdollisuuden yhdistää golf-, ranta- ja kulttuuriloman samaan matkaan.

Lisää Dominikaanisesta tasavallasta
Punta Canan golfkentät
Dominkaaninen kartalla
Golfpaketit Dominkaaniseen tasavaltaan
Mr Travelin golfpaketti Dominkaaniseen tasavaltaan sisältää meno-paluu -lennot Punta Canaan, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, all inclusive -palvelut All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
, vastaanottopalvelun lentokentällä, yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä sekä päivittäiset pelikierrokset hotellin kentällä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
10 vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1900-2300 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme 7-10 vuorokauden golflomaa Punta Canaan.
Lisät
Kysy huonetason korotusta esimerkiksi puutarhanäkymästä merialanäkymään tai perushuoneesta minisviittiin.
Päivitä lentosi turistiluokasta paremman palvelun liikematkustus- tai turistiplus -luokkiin.
Mr Travelin suosittelemat golfhotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.