Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Praslin / Golfloma
Seychelleillä on myös mahdollista golfailla joskin kenttiä on niukasti vaikean maaston takia. Pääsaarella Mahella on yksi 9 reikäinen kenttä. Paras golfkenttä löytyy kuitenkin Praslinin saarella ja se tarjoaakin todellisen golfelämyksen upeissa maisemissa.

Tällä golflomalla yhdistätkin mukavasti upean rantaloman Praslinilla ja golfin samaan pakettiin.

Praslin
Afrikan itärannikolla, päiväntasaajan eteläpuolella, sijaitseva Seychellien saaristo koostuu yli sadasta saaresta, joista osalle voi tehdä retkiä risteillen tai lentäen. Seychellien jokaisella saarella on omat ominaispiirteensä ja uniikit myyntivalttinsa.

Toiseksi suurin saari on Praslin, jonka suurimpina ylpeyden aiheina ovat kauniit valkoiset hiekkarannat ja maailman suurin siemen, Coco de Mer -pähkinä. Praslin on vielä pääsaarta Maheakin hiljaisempi paikka, tarjoten kuitenkin oman luonnonpuiston mm. harvinaisilla linnuilla sekä golf-mahdollisuuden.

Praslin on erinomainen valinta rantakohteeksi etenkin pariskunnille ja häämatkalaisille, jotka löytävät täältä todellisen rauhan olematta silti täysin irrallaan sivilisaatiosta. Myös ne golfaajat, jotka haluavat kokea Seychellit valitsevat Praslinin, koska täällä sijaitsee Seychellinen ainoa varteenotettava golf-kenttä.

Aktiviteettejakin on tarjolla erinäisistä retkistä vesiurheiluun ja kalastukseen. Myös päiväretki La Diguen saarelle on hyvä vaihtoehto.

Lisää Seychelleistä
Seychellien golfkentät
Praslin kartalla
Golfpaketit Praslinille
Mr Travelin matkapaketit Praslinille sisältävät mm. meno-paluu -lennot Praslinille, majoituksen 5-tähden Constance Lemuria hotellissa valitsemassasi huoneessa, puolihoidon Puolihoito sisältää kaksi päivittäistä ateriaa, yleensä aamiaisen ja illallisen.
tai täysihoidon Täysihoito sisältää kolme päivittäistä ateriaa; aamiaisen, lounaan ja illallisen. Hotellista riippuen mahdollisesti myös muuta purtavaa päivän aikana.
, vastaanottopalvelun lentokentällä, yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä sekä päivittäinen pelikierros hotellin golfkentällä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2800-3600 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja huonetasosta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon kestävää golflomaa Praslinille. Hyvä kesto on 10-12 päivää, jolloin ehtii myös nauttia rannoista, osallistua retkiin ja ehkä vierailla La Diguen saarella.
Mr Travelin suosittelemat golfhotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.