Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Vilamoura (Algarve) / Golfloma
Portugalin Algarven rannikkoseutu on monelle tuttu seuramatkakohde, mutta se on myös erinomainen kohde golffareille. Tämä matka suuntaa Algarven Vilamouraan, jossa on todella tasokas ja runsas golftarjonta niin kenttien kun hotellienkin osalta.

Tämä matka on valinta Sinulle, joka haluat golfailla lämpimissä maissa kohtalaisen lyhyen matkan päässä Suomesta tinkimättä tasosta.

Vilamoura
Vilamoura sijaitsee Portugalin eteläisellä rannikolla Algarvessa lähellä seuramatkakohteena tunnettua Albufeiraa. Vilamoura kehittyi 70-luvulta lähtien paikallisen sataman ympärille muodostuen ajan saatossa suosituksi turistikohteeksi.

Kansainvälisille vierailijoille onkin siten paljon tarjontaa: kaksi isoa rantaa, Portugalin suurin pienvenesatama (marina), joka houkuttelee jahteja ja purjehtijoita ympäri maailman, kasino, kuusi golfkenttää sekä tietysti lukuisia tasokkaita hotelleja ja runsaasti muita palveluja.

Vilamoura onkin siten erinomainen lomakohde niille, jotka vaativat tasokkaat puitteet lomalleen, mutta eivät halua matkustaa Suomesta pitkiä matkoja kaukaisiin maihin.

Yhdistelmät
Vilamouran lähettyvillä on suosittu rantalomakohde Albufeira sekä Faron kiehtova kaupunki. Voit yhdistää golfomasi esimerkiksi näihin kohteisiin tai miksi et viettäisi muutaman päivän Lissabonissa, jonne pääsee maitse (n. 350 km Vilamoursta) ja josta voit myös palata suoraan Suomeen.

Lisää Vilamourasta
Vilamouran golfkentät
Vilamoura kartalla
Golfpaketit Vilamouraan
Mr Travelin golfpaketit Vilamouraan sisältävät mm. meno-paluu -lennot Faroon, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, vastaanottopalvelun lentokentällä, yksityiset kuljetukset lentokentän ja Vilamouran hotellin välillä sekä päivittäiset pelikierrokset hotellin tarjoamilla kentillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Seitsemän päivän matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1200-1900 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajankohdasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme 7 päivän matkaa Vilamouraan, jonka aikana ehdit myös vierailla esimerkiksi Farossa.
Lisät
Kysy huonetason korotusta esimerkiksi perushuoneesta minisviittiin.
Päivitä lentosi turistiluokasta paremman palvelun liikematkustus- tai turistiplus -luokkiin.
Alennukset
Kysy alennushintaa ei-golffareille, joka matkustaa yhdessä golffarin kanssa.
Matkaidea
Kokeile monta eri kenttää vaihtamalla hotellia matkan aikana.
Mr Travelin suosittelemat golfhotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.