Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Häämatkat
Häät ovat elämän suuria merkkihetkiä, jonka onnistunut häämatka kruunaa.

Mr Travelin kaikki matkat sopivat häämatkaksi, etenkin jos majoitus- ja muut palvelut valitaan aiheeseen sopiviksi. Jokaiseen matkaan voimme myös tarjota hääparille sopivia lisäpalveluja kuten tasokkaampia hotelleja ja huoneita, retkiä, romanttisia illallisia jne.

Vinkkejä mielenkiintoisista kohteista saat selaamalla verkkosivujamme. Voitte myös yhdessä unelmoida oman häämatkanne ja jättää ideanne Mr Travelin ammattilaisten hiottavaksi. Onhan meillä jo vuosikymmenten kokemus häämatkoista ja osaamme antaa kullanarvoisia vinkkejä koska, miten ja millä lailla hääparin kannattaa matkustaa.

Häämatkasuunnittelija
Mr Travelissa asioit saman häämatkasuunnittelijan kanssa alusta loppuun. Sama asiantuntijamme vastaa yhteydenottoihisi eikä sinua kierrätetä virkailijasta toiseen monen muun matkatoimiston tapaan.
Tällä tavoin pystyt vaivattomasti hankkimaan juuri sellaisen häämatkan kun itse haluat ilman turhaa asioiden toistamista ja epävarmuutta. Tarjoamme siis parasta palvelua häämatkalle aikoville.

Häät ulkomailla
Häät voi pitää myös ulkomailla. Monessa kohteessa on helppo vihkimiskäytäntö suomalaisille ja hotelleilla ammattimaiset hääsuunnittelijat.
Matkajärjestelyjen lisäksi Mr Travel ohjeistaa myös miten vihkimisbyrokratia hoidetaan. Jo lukuisa asiakas onkin sen takia vannonut valansa ulkomailla Mr Travelin järjestämänä.

Vannokaa valanne upeilla korallihiekkarannoilla, häämatka alkaa suoraan juhlista!

Mysteerihäämatka
Mysteerihäämatka on pareille, jotka haluavat matkaltaan jotain uutta ja yllättävää. Mysteerihäämatka säilyttää jännityksen matkan alkamisen kynnykselle asti.

Hääpari ilmoittaa neljä kohdetta johon voisivat mennä häämatkalle, muut haluamansa palvelut ja maksimihinnan. Mr Travel valitsee sopivimmaksi katsomansa kohteen ja koostaa matkan. Mr Travel ilmoittaa matkakohteen hääparille vasta hieman ennen matka alkua tai kun hääpari pyytää. Kun Mr Travel näin saa vapaammat kädet rakentaa matka, voimme helpommin hyödyntää hetkellisiä tarjouksia ja etuuksia hääparin hyväksi.

Mysteerihäämatka sopii myös erinomaisesti yhteen häämatkatilin kanssa!

Morsiusalennus
Osa hotelleista antavat alennuksia hääpareille. Alennukset vaihtelevat kohteittain ja hotelleittain. Morsian voi esim. saada tuntuvankin alennuksen yöpymisestään tai hotelli tarjoaa ilmaisia lisiä kuten kylpylähoitoja, tasokkaamman huoneen jne.

Mr Travel antaa vinkkejä ja soveltaa kaikki mahdolliset alennukset ja lisät Sinun eduksesi.

Häämatkatili
Mr Travelin häämatkatili on oiva tapa juhlistaa nykyajan hääparia, jolla jo on kaikkea. Häävieraat tallettavat kukin haluamansa summan häämatkatilille. Häiden kynnyksellä saatte lahjakortin, josta ilmenee kokonaissumma ja lahjoittajien nimet. Helppoa ja yksinkertaista.

Hää- ja juhlajärjestelyt
toteuttaa Divine
Hää-ja juhlajärjestelyt ammattitaidolla. Tapahtuma, jossa on ajatusta, on aina toteuttamisen arvoinen.

www.divine.fi

Divine
Jätä yhteydenottopyyntö häämatkasta
Voit lähettää yhteydnottopyynnön häämatkaideastasti.
Soitamme Sinulle sen jälkeen takaisin 1-2 arkipäivän kuluessa, jotta voimme kekustella yksityiskohdista ja tehdä Sinulle tarjouksen.

Yhteydnttopyyntö ei sido ostamaan mitään.