Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Australia - Kultarannikko / Kiertomatka
Australia on tunnettu auringosta ja upeista rannoistaan. Tällä kiertomatkalla tutustumme itäiseen Australiaan ja erityisesti Tyynenmeren nätteihin rantakaupunkeihin. Mukana ohjelmassa on myös piipahdus alueen viinitarhoilla.

Kiertomatka tehdään omatoimisesti autolla ajaen, joten voit itse vaikuttaa aikatauluun ja nähtävyyksiin, jotka haluat katsoa ja kokea.

Matkan kohokohdat
Sydneyn kaupunki, ostoksia, oopperatalo, museoita, Darling Harbour, Wahroonga ja Cressnockin kylät, Hunter Valleyn viinialue lukuisine viinitarhoineen, Myall Lakesin kansallispuisto, Bulahdelahin rannat, lounastauko Forsterin kylässä, Tareen kaupunki, Hat Headin pikkukaupunki, South West Rocksin rannat, Dorrigonin kansallispuisto sademetsineen, Coffs Harbourin upeat rannat, South Graftonin, Mac Leanin, Lennox Headin pikkukaupungit sekä Yamban surffailukohde, Byron Bayn kaupunki, Cape Byronin niemi, patikointi Brunswick Headin upeissa maisemissa, Currumbin jälkeen Gold Coast -rannikkoreitti, jossa mm. Kirran, Burleigh Headsin, Broadbeachin ja Southportiin pikkukaupungit, Brisbanen kaupunki kaikkine nähtävyyksineen ja palveluineen.

Reitti
Sydney (5 yötä) - Hunter Valley (2 yötä) - Taree (1 yö) - Coffs Harbour (1 yö) - Byron Bay (2 yötä) - Brisbane (2 yötä)
Tarkempi matkaohjelma annetaan tarjouspyynnön yhteydessä. Reitti ja reittikartta ovat viitteellisiä eikä niissä välttämättä näytetä kaikkia pysähdyspaikkoja/kohteita. Yöpymisten kestoa sekä matkaohjelmaa/-reittiä voidaan muuttaa tietyin rajoituksin.

Kiertomatkapaketti - Australia, Kultarannikko
Tämä kiertomatka kestää 13 vuorokautta ja sisältää mm. lennot Sydneyyn ja paluun Brisbanesta, kiertomatkalla 13 yön majoitus 4-tähden boutique hotelleissa aamiaisella, keskitason tilava nelivetoinen vuokra-auto automaattivaihteella ja navigaattorilla koko matkan ajaksi, yksityiskohtainen ajo-opas ja matkaohjelma.
Hinta
13 vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2600-3100 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta.
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.