Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Australia - Maisemia ja viinitarhoja / Kiertomatka
Australia tunnetaan monesta asiasta, ei vähiten viineistään, jotka ovat löytäneet tiensä myös suomalaisten pöytiin. Tällä monivivahteisella kiertomatkalla ajetaan omatoimisesti ja leppoisasti Australian tunnetuimmalla viinialueella tutustuen viinitarhoihin, kiehtovaan luontoon ja rantoihin.

Tarjolla on kattava läpileikkaus Australian kauneimpia seutuja itärannikon tuntumassa ja koska etenet omatoimisesti, voit kussakin kohteessa myös itse valita mitä haluat nähdä ja kokea.

Matkan kohokohdat
Sydneyn kaupunki, Blue Mountainsin eukalyptusmetsät, Leuran pittoreski pienkaupunki sekä Katoomban kalliot ja "kolme sisarta", Skyway -rata, Hunter Valleyn viinialue boutique -viinitiloineen sekä suurine tuottajineen (mm. Tyrrells, McWilliam's, Lindeman's, McGuigan ja Drayton's), Port Stephensin kylät rantoineen.

Reitti
Sydney (5 yötä) - Blue Mountains - Leura - Katoombaa (1 yö) - Hunter Valley (1 yö) - Port Stephens (1 yö) - Sydney (3 yötä)
Tarkempi matkaohjelma annetaan tarjouspyynnön yhteydessä. Reitti ja reittikartta ovat viitteellisiä eikä niissä välttämättä näytetä kaikkia pysähdyspaikkoja/kohteita. Yöpymisten kestoa sekä matkaohjelmaa/-reittiä voidaan muuttaa tietyin rajoituksin.

Kiertomatkapaketti - Australia, Maisemia ja viinitarhoja
Tämä kiertomatka kestää 11 vuorokautta ja sisältää mm. meno-paluu -lennot Sydneyyn, kiertomatkalla 11 yön majoitus 4-tähden boutique hotelleissa aamiaisella, keskitason tilava nelivetoinen vuokra-auto automaattivaihteella ja navigaattorilla koko matkan ajaksi, yksityiskohtainen ajo-opas ja matkaohjelma.
Hinta
11 vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2100-2500 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta.
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.