Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Bali - Temppelien saari / Kiertomatka
Upea, tuhannen temppelin Balin saari tarjoaa loputtomiin nähtävää ja koettavaa. Tarjolla on kaikkea rannoista ja kaupunkielämästä, luonto- ja kulttuurielämyksiin.

Tällä pitkällä Balin kiertomatkalla saat hyvän kokonaiskuvan tästä kulttuuririkkaasta saaresta eri alueisiin tutustuen. Matkaohjelma on suunniteltu kevyeksi ja aikaa jää myös runsaasti omatoimiseen rantalomaan kiertomatkan lopussa.

Matkan kohokohdat
Ubudun taiteilijakylä ja vuoristo, Goa Gajahin, Sangsitin, Ulun Danun ja Tanah Lotin temppelit, Tirta Empulin pyhä lähde, Lovinan upeat viljelysmaisemat ja rantaloma, Nusa Duan rentouttava rantaloma.

Reitti
Denpasar - Ubud (3 yötä) - Lovina (3 yötä) - Nusa Dua (8 yötä) - Denpasar
Tarkempi matkaohjelma annetaan tarjouspyynnön yhteydessä. Reitti ja reittikartta ovat viitteellisiä eikä niissä välttämättä näytetä kaikkia pysähdyspaikkoja/kohteita. Yöpymisten kestoa sekä matkaohjelmaa/-reittiä voidaan muuttaa tietyin rajoituksin.

Kiertomatkapaketti - Bali, Temppelien saari
Tämä kiertomatka kestää 14 vuorokautta ja sisältää mm. meno-paluu -lennot Denpasariin, majoituksen 4-tähden hotellissa aamiaisilla, opastetut retket ja kuljetukset kohteiden välillä, sisäänpääsyn nähtävyyksiin sekä yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Hinta
14 vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1800-2600 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta.
Lisät
Majoituksen tason voi nostaa 5-tähteen noin 700,- / hlö isähinnalla.
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.