Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Brasilia & Argentiina - Rantoja, viidakkoja ja kaupunkeja / Kiertomatka
Tällä kiertomatkalla koet kahden upean kaupungin parhaimmat antimet höystettynä ripauksella upeaa luontoa. Rio de Janeiron ja Buenos Airesin värikkäät metropolit esittelevät Etelä-Amerikan arkielämän ja juhlan tiiviissä paketissa. Iguazun putoukset ja vierailu Pampalla esittelevät taas kolikon toisen puolen, missä näyttävä luonto ja maaseudun romantiikka hurmaa vierailijan.

Tämä on matkasi jos haluat tutustua Etelä-Amerikan ehkä tunnetuimpiin kaupunkeihin ja samalla kokea suuria kontrasteja ja vahvoja elämyksiä.

Matkan kohokohdat
Rio de Janeiron kaupunkikierros, jolla mm. Rion katedraali, Cinelandian aukio, Urcan lähiö ja sokeritoppavuori upeine näkymineen, Copacabanan, Ipaneman ja Barran maailmankuulut rannat, Iguazun luonnonpuiston vierailu ja luonnonmuseo, Iguazun Argentiinan puoleisten vesiputousten ylä- ja alareitit, Iguazun Brasilian puoleiset vesiputoukset, Buenos Airesin kaupunkikierros, jolla mm. Plaza de Mayo, katedraali, Colon-teatteri, San Telmon, La Bocan ja La Recoletan kiehtovat ja hyvin erilaiset lähiöt sekä tangoillallinen, Pampa-vierailu perinteisellä argentiinalaisella ranchilla ja Gauchos-juhla (cowboy-juhla lihapöydällä ja viineillä, hevosnäytöksiä, musiikkia ja tangoa).

Reitti
Rio de Janeiro (3 yötä) - Puerto Iguazu (2 yötä) - Buenos Aires (3 yötä)
Tarkempi matkaohjelma annetaan tarjouspyynnön yhteydessä. Reitti ja reittikartta ovat viitteellisiä eikä niissä välttämättä näytetä kaikkia pysähdyspaikkoja/kohteita. Yöpymisten kestoa sekä matkaohjelmaa/-reittiä voidaan muuttaa tietyin rajoituksin.

Kiertomatkapaketti - Brasilia & Argentiina, Rantoja, viidakkoja ja kaupunkeja
Tämä kiertomatka kestää 8 vuorokautta ja sisältää mm. lennot Rio de Janeiroon ja paluun Buenos Airesista, 8 yön majoitus 3- ja 4-tähden hotelleissa aamiaisella, kaikki kuljetukset (autolla tai lentäen) kohteiden välillä, opastetut retket kaikissa kohteissa, sisäänpääsyn nähtävyyksiin sekä yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Hinta
8 vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 4100-4600 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta.
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.