Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Costa Rica - Tulivuoria ja pilvimetsiä / Kiertomatka
Costa Rica on luontokohde parhaimmillaan. Tällä kiertomatkalla tutustut upeisiin ja luonnonläheisiin nähtävyyksiin itäisessä Costa Ricassa Karibianmeren rannoilla ja sisämaassa. Ohjelmassa on mm. sävähdyttävä Tortugueron kansallispuisto ja Arenalin tulivuori lämpimine lähteineen, todellinen elämys.

Kiertomatkan päätteeksi vietämme pari päivää rantalomaa Manuel Antoniossa.

Matkan kohokohdat
Tortugueron kansallispuisto ja Tortugueron kylä, veneretki Tortugueron kanavien läpi, Sarapiquin, San Miguelin, Venecian ja Aguas Zarcasin pikkukaupungit, La Fortunan kylä Arenal -tulivuoren juurella, Tabacón kuumat lähteet, omatoimisesti Areanalin Sky Tram- ja Sky Trek -köysiradat tai Caño Negro -eläinreservaatti, Arenalin järven ylitys upeine maisemineen, Tilarán vuoristo ja Moteverden metsävaellus ("pilvimetsät"), vierailu paikallisessa perheyrityksessä, Manuel Antonion rantaloma.

Reitti
San José (1 yö) - Tortuguero (2 yötä) - Arenal (2 yötä) - Monteverde (2 yötä) - Manuel Antonio (3 yötä) - San José (1 yö)
Tarkempi matkaohjelma annetaan tarjouspyynnön yhteydessä. Reitti ja reittikartta ovat viitteellisiä eikä niissä välttämättä näytetä kaikkia pysähdyspaikkoja/kohteita. Yöpymisten kestoa sekä matkaohjelmaa/-reittiä voidaan muuttaa tietyin rajoituksin.

Kiertomatkapaketti - Costa Rica, Tulivuoria ja pilvimetsiä
Tämä kiertomatka kestää 11 vuorokautta ja sisältää mm. meno-paluu -lennot San Josén, kiertomatkalla 11 yön majoitus 4-tähden hotelleissa aamiaisella tai puolihoidolla Puolihoito sisältää kaksi päivittäistä ateriaa, yleensä aamiaisen ja illallisen.
, kaikki kuljetukset kohteiden välillä, opastetut retket kaikissa kohteissa, sisäänpääsyn nähtävyyksiin sekä yksityiset kuljetukset lentokenttien ja hotellien välillä.
Hinta
11 vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2300-2700 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta.
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.