Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Ecuador - Galapagos / Kiertomatka
Galapagoksen saaret inspiroivat aikanaan Charles Darwinia kehittämään evoluutioteorian. Tähän ainutlaatuiseen luontokohteeseen voit tutustua tällä upealla Ecuadorin kiertomatkallamme. Matkan pääkohde on Galapagossaaret, joihin tutustumme risteillen tasokkaalla aluksella useita päiviä saarilla ihailemassa luontoa. Matka vie meidät myös Manner-Ecuadoriin, jossa tutustutaan paikalliseen ecuadorilaiseen kulttuuriin ja elämään.

Galapagoksen herkän luonnon takia turistivirtoja on vahvasti rajoitettu, joten tämä on uniikki, "kerran elämässä" -matkakohde jota yksinkertaisesti ei voi jättää kokematta.

Tiesitkö, että Galapgoksen matkan voi helposti yhdistää myös Amerikan tai Perun jatkolomaan. Vieraile vaikka Machu Picchulla tai Kaliforniassa Galapagoksen jälkeen.

Matkan kohokohdat
Quiton kaupunkikierros, jolla mm. vanhakaupunki ja maailman "keskipiste" Ciudad Mitad del Mundo, Otavalon käsityöläismarkkinat, Peguchen kutomopajat, Cotacachin nahkamarkkinat, Magdalena Karankin yhteisö missä mm. mahdollisuus ratsastukseen ja patikointiin, Liberty Train -juna Ibarrasta Salinasiin, pitkä Galapagoksen saarten risteily, jonka aikana nähdään lukuisia eläimiä ja ainutlaatuisia maisemia.

Reitti
Quito (2 yötä) - Magdalena Karanki (1 yö) - Quito (1 yö) - Galapagos-saaret (3 yötä) - Quito (1 yö)
Tarkempi matkaohjelma annetaan tarjouspyynnön yhteydessä. Reitti ja reittikartta ovat viitteellisiä eikä niissä välttämättä näytetä kaikkia pysähdyspaikkoja/kohteita. Yöpymisten kestoa sekä matkaohjelmaa/-reittiä voidaan muuttaa tietyin rajoituksin.

Kiertomatkapaketti - Ecuador, Galapagos
Tämä kiertomatka kestää 8 vuorokautta ja sisältää mm. meno-paluu -lennot Quitoon, mantereella 5 yön majoitus 3- ja 4-tähden hotelleissa aamiaisella, 3 yön risteily jahdilla Galapagoksen saaristossa all inclusive All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
-palveluilla, kaikki kuljetukset kohteiden välillä, opastetut retket kaikissa kohteissa, sisäänpääsyn nähtävyyksiin sekä yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Hinta
8 vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 5100-5800 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta.
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.