Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Etelä-Afrikka - Garden Route / Kiertomatka
Garden Routeksi kutsutaan osaa Etelä-Afrikan eteläisestä rantareitistä Kapkaupungista itään.

Tällä matkalla pääset kokemaan omatoimisesti autolla ajaen tämän upean reitin, joka halkaisee tunnetuimmat viinialueet ja lukuisat pikkukaupungit. Matkustele upeiden maisemien läpi, pysähdy viinitarhoilla ja tee ostoksia paikallisissa kylissä oman aikataulusi mukaan.

Tämä matka on leppoisa tapa nähdä pala Etelä-Afrikkaa suurkaupunkien ulkopuolella.

Matkan kohokohdat
Kuhiseva ja jännä Kapkaupunki, jossa mm. V&A Waterfront, Two Oceans Aquarium, Pöytävuori ja paljon muuta, Stelleboschin viinialueet upeine viinitarhoineen, Franschhoekin kaupunki ja viinialueet, Oudtshoornin kaupunki, jossa mm. Cangon luolat ja Cango Caves Wildlife -ranch, Georgen kaupunki ja Garden Routen kasvitieteellinen puutarha, Knysnan kaupunki rantoineen sekä Tsitsikamman kansallispuisto.

Reitti
Kapkaupunki (3 yötä) - Stellenbosch (2 yötä) - Franschhoek - Oudtshoorn (1 yö) - George - Knysna (3 yötä)
Tarkempi matkaohjelma annetaan tarjouspyynnön yhteydessä. Reitti ja reittikartta ovat viitteellisiä eikä niissä välttämättä näytetä kaikkia pysähdyspaikkoja/kohteita. Yöpymisten kestoa sekä matkaohjelmaa/-reittiä voidaan muuttaa tietyin rajoituksin.

Kiertomatkapaketti - Etelä-Afrikka, Garden Route
Tämä kiertomatka kestää 9 vuorokautta ja sisältää mm. lennot Kapkaupunkiin ja paluun Knysnasta, Kapkaupungissa 3 yön majoitus 4-tähden hotellissa aamiaisella, muissa kohteissa yhteensä 6 yön majoitus 4/3-tähden hotellissa tai majataloissa aamiaisella, keskitason tilava auto navigaattorilla koko matkan ajaksi, yksityiskohtainen ajo-opas ja matkaohjelma.
Hinta
9 vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2000-2500 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta.
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.