Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Kenia - Suuri safarikierros / Kiertomatka
Kenian safarimatka on todellinen rautaisannos savannien taikaa! Koe Kenian luonnonkauniit maisemat, upeat kansallispuistot ja ikimuistoiset illat nuotiolla tähtitaivaan alla. Todellinen seikkailu vailla vertaansa.

Matkan aikana pääset tutustumaan useaan kiehtovaan kansallispuistoon kuten Samburuun, Nakuru -järveen ja Masai Maraan.
Kenian kiertomatkan päätteeksi on myös lisäoptiona mahdollistaa jatkaa matkaa rantalomalla Mauritiuksella, Mombasassa tai Seychelleillä.

Matkan kohokohdat
Nairobin kaupunki, Mount Kenyan kansallispuiston upeat maisemat ja villieläinten iltavaellus savannimajoituspaikan vieressä, Samburun kansallispuiston aamu-, päivä- ja iltasafari, Nakuru -järven luonnonpuiston iltapäiväsafari tuhansine flamingoineen ja puhveleineen, Masai Maran safari, jolla on mahdollisuus nähdä kaikki ns. "big five" -eläimet sekä gnu- ja elefanttivaellukset, Masai -kylään tutustuminen.

Reitti
Nairobi (1 yö) - Mount Kenya (1 yö) - Samburu (2 yötä) - Nakuru -järvi (1 yö) - Masai Mara (2 yötä)
Tarkempi matkaohjelma annetaan tarjouspyynnön yhteydessä. Reitti ja reittikartta ovat viitteellisiä eikä niissä välttämättä näytetä kaikkia pysähdyspaikkoja/kohteita. Yöpymisten kestoa sekä matkaohjelmaa/-reittiä voidaan muuttaa tietyin rajoituksin.

Kiertomatkapaketti - Kenia, Suuri safarikierros
Tämä kiertomatka kestää 7 vuorokautta ja sisältää mm. meno-paluu -lennot Nairobiin, Nairobissa 1 yön majoitus 4-tähden hotellissa aamiaisella, 6 yön opastettu safari 4-tähden majoituksella ja täysihoidolla Täysihoito sisältää kolme päivittäistä ateriaa; aamiaisen, lounaan ja illallisen. Hotellista riippuen mahdollisesti myös muuta purtavaa päivän aikana.
sekä yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Hinta
7 vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2700-3300 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta.
Lisät
Kenian matkan päätteeksi 7 vrkn rantaloma Mauritiuksella 4-tähden hotellimajoituksessa puolihoidolla ja paluulennolla Mauritiukselta noin 850,- / hlö.
Mauritiuksen sijaan Mombasan rantaloma noin 700,- / hlö.
Mauritiuksen sijaan Seychellien (Mahen) rantaloma noin 1100,- / hlö.
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.