Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Madagaskar - Makien saari / Kiertomatka
Madagaskar on suurten kontrastien maa, hyvässä ja pahassa. Köyhyys on paikoittain käsinkosketeltava samalla kun saari tarjoaa upeita luontoelämyksiä viidakoista, lintuihin ja makeihin, puoliapinoihin, jotka ovat ainutlaatuisia tälle saarelle.

Madagaskar ei ole luksusmatkakohde vaan täällä ollaan lähellä luontoa hieman vaatimattomimmissa olosuhteissa tehden kiertomatkoja maan eri osiin. Tällä kiertomatkalla paneudutaankin paljon juuri luontokohteisiin vaikka ohjelmassa on toki paljon muutakin. Uljaat maisemat, iloiset ihmiset ja suuret kontrastit luovatkin pysyvän vaikutelman niin mieleen kuin fotoalbumiinkin.

Matkan kohokohdat
Antananarivon kiertoajelu, maki -puisto, paikalliset markkinat ja Ambohiman kuninkaallinen palatsi, Andasibessa Marozevon luonnonpuisto kameleontteineen, Ampitabe -järven upea luonto monine eläinlajeineen, Madagaskarin suurin maki -lajikokoelma Palarium -puistossa, Pangalanes -kanava, Antsirananan kaupunki, markkinat ja arkkitehtuuri, Montagne D'Ambren vesiputoukset ja uniikki kasvisto, Ankaranan luonnonpuiston sateen kaivertamat kiehtovat luolat, rantaloma Nosy Ben saarella.

Reitti
Antananarivo (1 yö) - Andasibe (1 yös) - Akanin Ny Nofy (2 yötä) - Tamatave - Antananarivo (1 yö) - Antsiranana (2 yötä) - Montagne D'Ambre - Ankarana (2 yötä) - Ankify - Nosybe (3 yötä) - Antananarivo (1 yö)
Tarkempi matkaohjelma annetaan tarjouspyynnön yhteydessä. Reitti ja reittikartta ovat viitteellisiä eikä niissä välttämättä näytetä kaikkia pysähdyspaikkoja/kohteita. Yöpymisten kestoa sekä matkaohjelmaa/-reittiä voidaan muuttaa tietyin rajoituksin.

Kiertomatkapaketti - Madagaskar, Makien saari
Tämä kiertomatka kestää 13 vuorokautta ja sisältää mm. meno-paluu -lennot Antananarivoon, kiertomatkan kohteissa yhteensä 13 yön majoitus 3-tähden hotelleissa ja majataloissa puolihoidolla Puolihoito sisältää kaksi päivittäistä ateriaa, yleensä aamiaisen ja illallisen.
tai aamiaisella, opastetut retket ja kuljetukset (lentäen tai autolla, veneellä Nosybelle) kohteiden välillä, sisäänpääsyn nähtävyyksiin sekä yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Hinta
13 vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 3700-4300 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta.
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.