Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Namibia - Savanneja ja dyynejä / Kiertomatka
Namibia on yksi Afrikan monimuotoisimmista luontokohteista dyyneineen ja savanneineen. Suomessa Namibia on myös tunnettu presidentti Martti Ahtisaaren rauhanponnisteluista alueella, jonka kunniaksi moni poikalapsi edelleenkin ristitään Martiksi.

Tällä kiertomatkalla koet läpileikkauksen Namibian eläimistöstä ja luonnosta unohtumattomalla safarilla ja vietät lopuksi kaupunkilomaa upeassa Kapkaupungissa.

Matkan kohokohdat
Auringonnousu Sossusvlein kuvauksellisilla dyyneillä Namib-aavikossa sekä nousu Dyyni 45:lle, Dead Vlein -järven kivettyneet puut, Swakopmundin rantakaupunki ostosmahdollisuuksineen ja taidegallerioineen, Damaralandin safari eläimistöineen ja arkeologisine kohteineen, Twyfelfonteinin elävä ulkomuseo, kaksi Etoshan kansallispuiston safaria flamingoineen, antilooppeineen ja muine eläimineen, Kapkaupungin kaupunkiloma ja kaupunkikierros, vierailu Cape Pointissa.

Reitti
Windhoek - Sossusvlei (2 yötä) - Swakopmund (2 yötä) - Damaraland (1 yö) - Etosha (2 yötä) - Kapkaupunki (3 yötä) - Cape Point
Tarkempi matkaohjelma annetaan tarjouspyynnön yhteydessä. Reitti ja reittikartta ovat viitteellisiä eikä niissä välttämättä näytetä kaikkia pysähdyspaikkoja/kohteita. Yöpymisten kestoa sekä matkaohjelmaa/-reittiä voidaan muuttaa tietyin rajoituksin.

Kiertomatkapaketti - Namibia, Savanneja ja dyynejä
Tämä kiertomatka kestää 10 vuorokautta ja sisältää mm. lennot Windhoekiin ja paluun Kapkaupungista, Namibian kiertomatkalla 7 yön majoitus 3-tähden hotellissa aamiaisineen, Kapkaupungissa 3 yön majoitus 3-tähden hotellissa aamiaisella, opastetut retket ja kuljetukset (lentäen tai autolla) kohteiden välillä, sisäänpääsyn nähtävyyksiin sekä yksityiset kuljetukset lentokenttien ja hotellien välillä.
Hinta
10 vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 4100-4600 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta.
Lisät
Namibian majoituksen tason voi nostaa 4-tähteen noin 400 eur / hlö lisähinnalla.
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.