Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Thaimaa - Tuk tuk -seikkailu pohjoisessa / Kiertomatka
Aasiassa matkailleet ovat varmasti nähneet reissuillaan kolmipyöräisiä, moottorikäyttöisiä kulkupelejä, jotka yleisesti kutsutaan riksaksi. Thaimaassa ne kutsutaan tuk-tukeiksi.

Tuk-tukeja näkee Thaimaassa hyvin runsaasti varsinkin maaseudulla. Paitsi tavarankuljetukseen niitä käytetään myös yleisesti takseina ja moni turisti on varmasti kokeillut matkustamista tuk-tukin takapenkillä. Tällä kiertomatkalla osat vaihtuu ja pääset itse tuk-tukin ohjaimiin!

Tuk-tuk -seikkailumme tapahtuu Thaimaan pohjoisosissa, Chiang Main ympäristössä. Matkaa tehdään turvallisesti oppaan johdolla, jonka kanssa vieraillaan mm. Doi Inthanon kansallispuistossa ihailemassa puiston kauniita maisemia ja kiehtovaa luontoa.

Tuk tukilla ajaminen
Tuk-tuk on kolmipyöräinen, katettu mopo, jossa on kuljettajan paikan lisäksi takapenkki matkustajia ja matkatavaroita varten. Tuk-tukia on helppo ajaa ja sen huippunopeus on vain joitain kymmeniä kilometrejä tunnissa.

Kiertomatkalla ajetaan itse tuk-tukilla pienessä ryhmässä rauhallisia reittejä pitkin. Matkan kokonaispituus on alle 200 kilometriä ja ryhmän mukana kaksi opasta. Kolonnaa seuraa huoltoauto, jossa omat matkatavarat kulkevat kiertomatkan ajan.

Reitin varrella pysähdellään usein, joten matkanteko on kiireetöntä ja rauhallista. Ennen retkeä, käydään tuk-tuk -ajokoulussa suljetulla alueella, jossa ajamista harjoitellaan.

Pariskunta voi halutessaan varata yhteisen tuk-tukin ja kuljettajaa voi vaihdella vapaasti matkan varrella.

Matkan kohokohdat
Chiang Main kaupunki, tuk-tuk -vierailu paikallisessa temppelissä, vierailu norsujen kodissa Mae Wangissa ja tutustuminen eettiseen norsujen hoitoon, tuk-tuk ajo upeita maisemareittejä pitkin Doi Inthanon kansallispuistoon, kevyttä patikointia Doi Inthanonissa tutustuen puiston eläimiin, maisemiin sekä lumoaviin vesiputouksiin.

Reitti
Chiang Mai (1 yö) - Mae Wang (2 yötä) - Doi Inthanon (2 yötä) - Chiang Mai (1 yö)
Tarkempi matkaohjelma annetaan tarjouspyynnön yhteydessä. Reitti ja reittikartta ovat viitteellisiä eikä niissä välttämättä näytetä kaikkia pysähdyspaikkoja/kohteita. Yöpymisten kestoa sekä matkaohjelmaa/-reittiä voidaan muuttaa tietyin rajoituksin.

Yhdistelmät
Tämä kiertomatka kannatta yhdistää esimerkiksi muutaman päivän rantalomalla Thaimaan lukuisissa rantalomakohteissa tai kaupunkilomalla Bangkokissa.

Kiertomatkapaketti - Thaimaa, Tuk tuk -seikkailu pohjoisessa
Tämä kiertomatka kestää 6 vuorokautta ja sisältää mm. menopaluu -lennot Chiang Maihin, kiertomatkan kohteissa yhteensä 6 yön majoitus 3- / 4-tähden hotelleissa aamiaisineen sekä muita aterioita matkan varrella, tuk tuk polttoaineineen ajopäivinä, oppaiden palvelut, sisäänpääsyn nähtävyyksiin sekä yksityiset edestakaiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Hinta
6 vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1650-2100 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta.
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.