Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Uusi-Seelanti - Suuri saarikierros / Kiertomatka
Tällä pitkällä kiertomatkalla tutustumme perusteellisesti Uuden-Seelannin kaikkiin parhaimpiin nähtävyyksiin. Tarjolla on niin näyttäviä maisemia, tiheitä viidakkoja, jylhiä vuoria kun paikallista kulttuuria ja elämää.

Jos haluat tulla sinuksi Uuden-Seelannin kanssa, tämä kiertomatka on valintasi.

Matkan kohokohdat
Matkalla Rotoruaan Bombayn kukkulat ja Waikaton vehreät laidunmaat, Rotoruan geysirit ja kuplivat mutakuopat, Te Puian -maorikylä, Agrodomen maatilanäyttely ja Paradise Valley Springsin eläinpuisto, Napierin kaupunki, Uuden-Seelannin pääkaupunki Wellington, lauttamatka pohjoissaaresta eteläsaarelle Pictonin satamankaupunkiin, Blenheimin kaupunki, Tranzcoastal -junalla Christchurchista Queenstowniin upeita maisemia ihaillen, Mount Cook -vuori, Queenstownin ja Dunedinin kaupungit.

Reitti
Auckland (1 yö) - Rotorua (2 yötä) - Napier (2 yötä) - Wellington (1 yö) - Blenheimin (1 yö) - Christchurch (2 yötä) - Mount Cook - Queenstown (2 yötä) - Dunedin (1 yö) - Christchurch (1 yö)
Tarkempi matkaohjelma annetaan tarjouspyynnön yhteydessä. Reitti ja reittikartta ovat viitteellisiä eikä niissä välttämättä näytetä kaikkia pysähdyspaikkoja/kohteita. Yöpymisten kestoa sekä matkaohjelmaa/-reittiä voidaan muuttaa tietyin rajoituksin.

Kiertomatkapaketti - Uusi-Seelanti, Suuri saarikierros
Tämä kiertomatka kestää 13 vuorokautta ja sisältää mm. lennot Aucklandiin ja paluun Christchurchista, kiertomatkalla 13 yön majoitus 3 ja 3+ -tähden hotelleissa aamiaisella, junamatka Christchurchista Queenstowniin, opastetut retket ja kuljetukset kohteiden välillä, sisäänpääsyn nähtävyyksiin sekä yksityiset kuljetukset lentokenttien ja hotellien välillä.
Hinta
13 vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 3500-4100 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta.
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.