Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Vietnam - Sota ja rauha / Kiertomatka
Vietnam on kiehtova ja vaiherikas maa, jonka monimuotoinen kulttuuri, eksoottiset luonnonmaisemat ja dramaattinen historia on jättänyt jälkensä.

Vietnamin kiertomatkalla saat kattavan poikkileikkauksen maan nähtävyyksistä, historiasta ja paikallisesta elämänmenosta lukuisassa eri paikassa. Opit myös Vietnamin sodasta ja sen merkityksestä tähän päivään.

Matkan kohokohdat
Hanoin kaupunkikierros, Kirjallisuuden temppeli, Ba Dinin aukio ja Ho Chi Minhin mausoleumi, Haloninglahden risteily ja kelluvat kylät, Hoi Anin historiallinen kaupunki ja China Beach (USA:n armeijan rantautumispaikka), Huen kaupunki, veneretki Perfume -järvellä, Thien Mun pagoda ja Huen kuninkaallinen linnoitus, Dong Ban markkinat, Tu Ducin mausoleumi, Cu Chin tunnelit (Vietkongin maanalaiset piilopaikat), Ho Chi Minin kaupunkikierros, Mekong -joen veneretki Phoenix -käsityöläissaarelle ja Turtle Islandille, Can Thonin kelluva tori.

Reitti
Hanoi (1 yö) - Halonginlahti (1 yö) - Hanoi (1 yö) - Danang - Hoi An (1 yö) - Hue (1 yö) - Ho Chi Minh (2 yötä) - Can Tho (1 yö) - Ho Chi Minh (1 yö)
Tarkempi matkaohjelma annetaan tarjouspyynnön yhteydessä. Reitti ja reittikartta ovat viitteellisiä eikä niissä välttämättä näytetä kaikkia pysähdyspaikkoja/kohteita. Yöpymisten kestoa sekä matkaohjelmaa/-reittiä voidaan muuttaa tietyin rajoituksin.

Kiertomatkapaketti - Vietnam, Sota ja rauha
Tämä kiertomatka kestää 9 vuorokautta ja sisältää mm. lennot Hanoihin ja paluun Ho Chi Minh Citystä, kiertomatkan kohteissa yhteensä 9 yön majoitus 4-tähden hotelleissa aamiaisineen sekä muita aterioita matkan varrella, lennot ja autokuljetukset kohteiden välillä, opastetut retket kaikissa kohteissa, sisäänpääsyn nähtävyyksiin sekä yksityiset kuljetukset lentokenttien ja hotellien välillä.
Hinta
9 vuorokauden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2600-3100 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta.
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.