Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Matkalahjakortti
Matkalahjakortti on erinomainen lahja silloin kun haluat yllättää merkkipäiväsankarin jolla jo on kaikkea. Se on toivottu lahja syntymäpäiville, häälahjaksi tai minkä tahansa muun juhlan kunniaksi.

Mr Travelin matkalahjakortin summan voit valita itse, se on voimassa vuoden ostopäivästä ja sillä voi ostaa minkä tahansa matkatuotteen, joka on tilattavissa Mr Travelin kautta.

Lahjakortti on kooltaan A5 (puolikas A4 paperiarkki) ja muotoiltu niin, että voit halutessasi itse koristaa kortin sopivan aiheen mukaan esimerkiksi paperikauppojen valmiilla koristeilla oheisten esimerkkien tavoin.
Lisäksi voit tilata korttiin oman onnittelutekstisi. Tällä tavoin voit antaa henkilökohtaisen lahjan, joka tuo paljon iloa saajalle.

Tilaa lahjakorttisi täyttämällä kaavake alla. Lähetämme sinulle laskun lahjakortin summalla ja postitamme lahjakortin ilmoittamaasi osoitteeseen kun lasku on suoritettu.

Huom. Jos haluat tilaa suuren määrän lahjakortteja tai vaikka nimettömiä kortteja yrityslahjaksi, ota yhteyttä myyntiimme numerossa 0207 451 451 ark. 9-17.

Tilaa lahjakortti
Tilaa oheisella kaavakkella matkalahjakortti. Tilaus ei sido sinua ostamaan, voit vielä muuttaa mielesi ennen kun maksat lahjakortin laskun.
Tilaajan tiedot
Lahjakortille tulostetavat tiedot