Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Laskettelulomat
Mr Travelin laskettelu- ja hiihtolomat ovat helppo ja kustannustehokas tapa toteuttaa talven lumiset lomaunelmat. Laskettelulomamme suuntaavat Euroopassa kaikkiin suosituimpiin alppimaihin kuten Itävaltaan, Ranskaan ja Sveitsiin, joissa tarjonta kattaa usean hiihtokeskuksen matkapaketteja.

Alla olevat esimerkkikohteet ovat vain osa tarjonnastamme. Kauttamme voit ostaa matkan lukuisaan pienempään ja ruuhkattomampaan hiihtokohteeseen monessa maassa.

Laskettelukohteet
Lasketteluinfo
Lue
Lasketteluinfo
1. Andorra
Mr Travelin laskettelulomat soveltuvat erityisesti perheille ja seurueille, jotka haluavat nauttia hiihtokeskuksesta ja lähialueista omatoimisesti. Hiihtokeskusten ja läheisten kylien runsas aktiviteettitarjonta tarjoaa mukavaa vastapainoa jokapäiväiselle laskettelulle.

Valtaosassa hiihtokohteitamme hissilipun voi hankkia joko vain kyseiseen kohteeseen sopivaksi tai useita lähialueen hiihtokeskuksia käsittäväksi. Vuokra-auto ja paikalliset hiihtobussit mahdollistavatkin liikkumisen hiihtokeskusten välillä. Hissilippuja on saatavilla päivälipuista viikkolippuihin ja yksittäisestä lipusta perhelippuihin. Viikon aikana voi myös olla mielekästä pitää välipäivä laskettelusta ja tutustua lähialueeseen vuokra-autolla tai vain nauttia talvisen alppikylän tunnelmasta.
Tilaa esitteitä
Tilaa esitteitä kotiin ja aloita matkasi suunnittelu jo kotisohvalta.
Ajankohtaista nyt
Huippumatkailua yli 20 vuotta
Suomen matkatoimistoalan liitto
Traveller Made