Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Andorra / Rantaloma
Andorra tarjoaa laskettelulomaa välimerellisellä mausteella. Täällä espanjalainen ruokakulttuuri yhdistyy rinnetarjontaan, joka ei kalpene vertailussa Alppien rinteisiin. Halutessasi laskettelulomasi jatkuu Välimeren rannalla esimerkiksi Barcelonassa.

Andorra
Andorra sijaitsee Pyreneillä, Ranskan ja Espanjan rajalla noin 200 kilometrin päässä Barcelonasta. Andorrassa asuu hieman alle 100 000 asukasta ja maa on sekä pinta-alaltaan että väkiluvultaan yksi Euroopan pienimmistä valtioista.

Talvimatkailussa Andorra on kuitenkin yksi suurista, sillä maa tarjoaa eniten rinteitä Euroopassa Alppien ulkopuolella. Grandvaliran yli 200 ja Vallnordin yli 60 rinnekilometriä tarjoavat aina yhä uusia rinteitä pidemmänkin hiihtomatkan tarpeisiin. Andorra on laskettelukohteena hyvin lumivarma, luonnonlunta sataa yleensä paljon ja lähes kaikki rinteet on varustettu lumitykein. Kausi jatkuukin useimmiten pitkälle huhtikuun puolelle.

Andorrassa riittää tekemistä, vaikkei laskettelu kiinnostaisikaan. Maassa on hyvät bussiyhteydet hiihtokeskuksista ja kylistä pääkaupunki Andorra la Vellaan, joten liikkuminen on helppoa ja edullista.

Andorrassa arvonlisävero on vain 4,5%, joten ostokset ovat edullisia ja mm. Andorra la Vellassa on runsaasti kauppoja. Esimerkiksi elektroniikka on hyvin suosittua kotiin viemistä. Andorrassa on tasokkaita kylpylähotelleja sekä myös yleisiä kylpylöitä ja uimahalleja, joissa laskettelupäivän jälkeen rentoudut mukavasti porealtaan lämmössä.

Canillon kylässä on iso talviurheilukeskus, jossa pääsee mm. luistelemaan, ajamaan kartingia jäällä ja kokeilemaan curlingia. Ravintolatarjonta on runsasta after skitä unohtamatta.

Rinnetiedot - Grandvaliran alue
  • Kylän (Canillo) asukasmäärä: n. 4000
  • Ylin hissiasema: 2640 m
  • Rinnekilometrejä: 210 km
  • Pisin rinne: 6 km
  • Hissejä: 66 kpl
  • Maastohiihtolatuja: 41 km
Yhdistelmät
Andorra yhdistetään lähes aina Barcelonan kaupunkilomaan koska lennot menevät Barcelonaan, josta on kuljetus Andorraan.

Toinen vaihtoehto on lentää Toulouseen Ranskassa, jolloin myös eteläinen Ranska keskiaikaisine kaupunkineen on hyvä lisä Andorran matkaan.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Andorrasta
Andorra kartalla
Matkapaketit Andorraan
Mr Travelin matkapaketit Andorraan sisältävät mm. meno-paluu -lennot Barcelonaan, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, puolihoidon Puolihoito sisältää kaksi päivittäistä ateriaa, yleensä aamiaisen ja illallisen.
, yksityiset meno-paluu -kuljetukset Barcelonan lentokentän ja Andorran hotellin välillä sekä hiihtohissien liput koko ajaksi.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
5 vuorokauuden matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1000-1400 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme viiden päivän matkaa Andorraan. Usein matka pidennetään muutamalla päivällä Barcelonassa.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.