Havaiji

Tiki Tiki Waikiki

Rantalomat

Havaijin saarilla on kaikkea mitä vierailija kaipaa: tulivuoria, rantoja dramaattisia maisemia, viidakkoja ja polynesialaista vieraanvaraisuutta. Koe tämä USA:n 50. osavaltio ja ihastu!

Oahun saarella sijaitseva Honolulu tarjoaa auringonpaistetta ja palmupuita vuoden ympäri. Honolulun kupeessa sijaitsee tunnettu Waikikin ranta, joka on mm. toiminut monen TV-sarjan näyttämönä.

Meno on Waikikilla kansainvälinen ja vilkas. Palvelutarjonta on varsin laaja ja loma Oahulla onkin yhdistelmä rantaa ja kaupunkia samassa paketissa.

Honolulun yöelämä, ostokset ja nähtävyydet, kuten Pearl Harbor ja Bishop museo luovat lisää sisältöä lomaan. Ei myöskään kannata unohtaa kiertoajeluja saaren viidakoissa upeine vuorimaisemineen, nekin monen tunnetun filmin taustoilta tuttuja.

Oahu ei ole hiljaisen rennon rantalomailun kohde, mutta erinomainen ponnahduslauta muille hiljaisimmille Havaijin saarille mentäessä.

Maui on Havaijin toiseksi suurin saari ja huomattavasti Oahuta rauhallisempi.

Maui on mielenkiintoinen kohde monimuotoisen ja upean luontonsa ansiosta, aina tuliperäisistä vuorista ja viidakosta kymmeniin mahtaviin hiekkarantoihin, joilla rantalomailija voi nauttia auringosta.

Saari tarjoaa rantalomailun lisäksi erinomaiset mahdollisuudet harrastuksille kuten pyöräilylle, vaellusretkille, golfaukseen ja ratsastukselle. Yhtenä päivänä voit katsoa auringon nousua Haleakalan tulivuoren laelta, toisena vaellella viidakossa.

Nähtävää ja tekemistä löytyy siis taatusti jokaiselle, joten varaa ainakin muutama päivää aikaa luontoseikkailulle rantalomailun lisäksi.

Rantalomapaketti

Havaijin rantalomapaketti laaditaan asiakaskohtaisesti ja sisältää yleensä

  • meno-paluulennot Honoluluun (Oahu) tai Mauillle
  • 1-2 viikon majoitus valitsemassasi hotellissa ja huonetyypissä
  • edustajamme vastaanottopalvelu lentokentällä
  • edestakaiset yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä

Hinta-arvio

2000-3500 € / hlö

Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

  • Trooppinen ja merellinen ilmasto, yli 200 km pitkä paratiisimainen rantaviiva ja upeat koralliriutat.
  • Tasokkaat ja monipuoliset palvelut, pienet ja idylliset hotellit ja majoitusliikkeet.
  • Akviteettimahdollisuudet aina sukelluksesta surffaukseen ja golfista retkeilyyn.

Kysy lisää

Vinkki

Havaijilla on monta vierailun arvoista saarta. Oahun, jonne kansainväliset lennot yleensä lentävät, voi mukavasti yhdistää Mauiin ja Big Islandiin eli varsinaiseen Havaijin saareen. Kullakin saarella on nimittäin oma erikoisuutensa tarjottavana ja ne kaikki kannattaakin nähdä vaikkapa samalla matkalla.

Oahu
Maui

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä puhelimella

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä sähköpostilla