Vietnam

Uutuus Aasiassa

Rantalomat

Vietnam on täynnä luonnon kauneutta, dramaattisia maisemia, pittoreskeja vuoristokyliä. Nousevana matkailumaana Vietnam tarjoaa myös rantalomamahdollisuuksia esimerkiksi Con Daossa, Danagnissa ja Phu Quocissa.

Con Dao on 16 saaren saaristo vajaan 200 kilometrin päässä Vietnamin rannikosta kaakkoon. Suurimman saaren nimi on Con Son, mutta yleisesti puhutaan Con Daosta. Saarilla asuu noin 7000 asukasta ja sinne on päivittäin useita, hieman alle tunnin kestäviä lentoja pääkaupunki Ho Chi Minhistä mantereelta.

Matkailu ja turismi rantautuivat saarille vasta hiljattain, joten saaret ja erityisesti runsas luonto ovat säilyneet suurilta turistiryhmiltä rauhassa. Samalla turistipalvelut ovat vasta kehittymässä, joten esimerkiksi majoitusvalikoima on niukka. Saaret ovatkin upea kohde luonnosta pitäville ja nähtävää löytyy maalta ja mereltä. Erityisesti snorklauksesta, sukeltamisesta ja kalastuksesta pitäville saaret ovat erinomainen matkakohde.

Da Nang sijaitsee meren rannalla keskellä Vietnamia ja on maan neljänneksi suurin kaupunki. Da Nangin keskusta on varsin uusi eikä kaupungista löydy juurikaan historiallisia kohteita. Ostosmahdollisuuksia kuitenkin on ja keskustassa sijaitsee vierailun arvoinen Champa –kulttuurin veistostaiteen museo.

Rantalomailijoille on tarjolla kilometreittäin hiekkarantaa ja toinen toistaan upeampia hotelleja. Paikalliset tunnistavat nimen My Khen, mutta länsimaalaisille tutumpi nimi on varmasti China Beach, joka on esiintynyt lukuisissa amerikkalaisissa sotaelokuvissa Vietnamin sodan eräänä näyttämönä. Da Nang sijaitsee myös lähellä kahta merkittävää historiallista kaupunkia, Hoi Ania ja Hueta, joissa kannattaa vierailla.

Da Nang on siten erinomainen kohde niille, jotka ovat kiinnostuneita sekä auringosta että kulttuurista.
Lounaisrannikolla sijaitseva Phu Quoc on rauhallinen, trooppinen ja viidakkoinen paratiisisaari, jota reunustavat valkoiset hiekkarannat. Phu Quoc on vasta viime aikoina alkanut houkuttelemaan kansainvälisiä turisteja, joten sieltä löytyy vielä autioita hiekkarantoja, joissa voit viettää päivän omassa rauhassa. Myös iltaelämä on hyvin rauhallista ja kiteytyy hotellin ja ravintoloiden palveluihin.

Phu Quocin pisin ranta on osuvasti nimetty Long Beach. Tämän yli seitsemän kilometriä pitkän rannan pohjoispäässä sijaitsee suurin osa hotelleista. Eteläpäästä löytää vielä täysin autioita kohtia.

Duong Dong on saaren suurin kaupunki, josta löytyy paras valikoima palveluita, kuten ravintoloita, kauppoja ja vierailun arvoinen ulkoilmatori.

Rantalomapaketti

Vietnamin rantalomapaketti laaditaan asiakaskohtaisesti ja sisältää yleensä

  • meno-paluulennot Con Daolle, Da Nangiin tai Phu Quociin
  • 1-2 viikon majoitus valitsemassasi hotellissa ja huonetyypissä
  • aamiaiset hotellissa
  • edustajamme vastaanottopalvelu lentokentällä
  • edestakaiset yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä

Hinta-arvio

1700-2800 € / hlö

Suunnitellaan matkasi yhdessä

Ota yhteyttä

Syy matkustaa

  • Näyttävät maisemat, etenkin maaseudulla.
  • Värikäs historia aina keskiajalta saakka.
  • Erinomaiset mahdollisuudet yhdistää ranta- ja kulttuuriloma samaan matkaan.
  • Suhteellisen edullinen hintataso.

Kysy lisää

Vinkki

Vietnamin rantaloman kannattaa ehdottomasti yhdistää kulttuurikierrokseen Hoi Aniin tai Hueen.

Vieressä sijaitsevat myös mielenkiintoiset naapurimaat Laos ja Kambodza, jotka yhdistettynä Vietnamin ovat unohtumaton matkakokemus.

Con Dao
Danang
Phu Quoc

Soita meille

0207 451 451

ark. 9-17


Ota yhteyttä

myynti@mrtravel.fi

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä puhelimella

Haluan, että minuun ollaan yhteydessä sähköpostilla