Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Aitutaki / Rantaloma
Aitutaki on Cookinsaarten "kakkossaari" ja edustaa pääsaarta Rarotongaakin rauhallisempaa lomailua, missä voit kokea olevasi lähes ainoita turisteja paikalla. todella upea kohde etenkin häämatkalaisille.

Aitutakin atollin toisessa reunassa on Tapuaetai, paremmin tunnettu One Foot Islandina. Saarelle tehdään päiväretkiä Aitutakista ja on aito Robinson Crusoemainen autiosaari kun suoraan satukirjasta. Kamera esiin ja sen jälkeen uimaan!

Aitutaki
Cookinsaaret on 15 saaren saarivaltio Tyynellä valtamerellä. Cookinsaaret asutettiin ensimmäisen kerran 500-luvulla Tahitin suunnalta tulleiden polynesialaisten toimesta. Saarelaiset elivätkin eristyksissä aina vuoteen 1606 kun espanjalaiset ensimmäisen kerran astuivat maihin. Tunnettu maailmanmatkaaja brittiläinen James Cook saapui paikalle 1773, jonka jälkeen länsimaalaiset vaikutteet pikku hiljaa alkoivat juurtua kuitenkin säilyttäen vahvan maorilaisen kulttuurin aina näihin päiviin saakka.

Cookinsaaret on kokoelma paratiisimaisia korallisaaria missä pääsaari Rarotonga edustaa valtion varsinaista kaupallista keskustaa. Toinen turisteille kiinnostava paikka on Aitutaki, jonka rauhalliset rannat ja huojuvat palmut jättävät upeita muistoja koko elämäksi.

Cookinsaarten väestö on hyvin pieni, alle 15 000 henkeä yhteensä. Tämän seurauksena saaret ovat pitkälti neitseellisessä tilassa eikä kovin pitkälle kehitetty esim. rakennuskannan osalta. Korkeat rakennukset eivät pilaa maisemia ja luonnosta on pyritty pitämään huolta. Täältä löytyykin runsaasti palmurantoja ja viidakkoja turistien iloksi.

Verrattuna moneen muuhun Tyynen valtameren valtioon, kuten Fidji tai Tahiti, Cookinsaaret ovat suurten turistivirtojen ulkopuolella luoden hyvin rauhallisen ja kiireettömän atmosfäärin. Omanlaatuinen maanomistuspolitiikka (vain alkuperäiskansa voi omistaa maata) on myös pitänyt suuryritykset ja hotelliketjut pois saarilta. Tämän seurauksena liiketoiminta on pääasiassa paikallisten käsissä, joka tuo oman leimansa esim. hotellimajoituksiin sekä lähentää turistin paikalliseen elämäntyyliin ja kulttuuriin.

Cookinsaarilla puhutan paikallista maorimurretta sekä toisena äidinkielenä englantia. Cookilaiset ovat erittäin ystävällisiä ja toivottavat suomalaiset tervetulleeksi viettämään rantalomaa paratiisissa.

Yhdistelmät
Aitutaki yhdistetään käytännössä aina Rarotongaan koska Rarotonga toimii kauttakulkupisteenä. Voit siis helposti jakaa lomasi molemmille saarille ilman merkittävää lisäkustannusta.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Aitutakista
Aitutaki kartalla
Matkapaketit Aitutakille
Mr Travelin matkapaketit Aitutakille sisältävät mm. meno-paluu -lennot Aitutakille, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset, yksityiset meno-paluu -kuljetukset lentokentältä hotellille sekä puolenpäivän miniristeilyn One Foot islandille.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 3000-3900 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme viikon matkaa Aitutakille. Loman kannatta myös pidentää 3-4 päivällä Rartotongalla.
Matkaidea
Cookinsaarille voi lentää Uuden-Seelannin kautta. Voit siis tehdä vaikkapa kiertomatkan Uudessa-Seelannissa ennen Aitutakille saapumista.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.
Muita matkavinkkejä
Tutustu myös näihin Tyynenmeren alueen matkoihin.
Tilaa esitteitä
Tilaa esitteitä kotiin ja aloita matkasi suunnittelu jo kotisohvalta.
Ajankohtaista nyt
Huippumatkailua yli 20 vuotta
Suomen matkatoimistoalan liitto
Traveller Made