Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Antigua / Rantaloma
Antigua, tai oikeammin Antigua ja Barbuda, kuuluu englanninkieliseen osaan Karibiaa ja on sen takia aika helppo kohde suomalaiselle vierailijalle.

Pienestä koosta huolimatta Antigua tarjoaa rantojen lisäksi laajan valikoiman aktiviteetteja niin veden kun maankin päällä; ostoksia, yöelämää, karnevaaleja, snorklaamista, sukeltamista, kalastusta, surffausta, luontoretkiä ja paljon muuta. Unohtamatta tietenkään erinomainen merellinen menu ja karibialaiset rytmit.

Antigua onkin erinomainen valinta sinulle, joka haluat hieman vilkkaamman ja aktiivisemman rantaloman.

Antigua
Antigua on valkohiekkaisia rantoja ja turkoosia Karibian merta parhaimmillaan. Kompaktista koostaan huolimatta (saari on vain 22,5 kilometriä leveä ja 18 kilometriä pitkä) saarella on yksi ranta vuoden jokaiselle päivälle. Jokaiselle rannalle ei luonnollisesti ehdi tutustumaan, eikä saaren rentoutumiseen soveltuva ilmapiiri suosikaan kiirettä.

Upeita rantoja ovat esimerkiksi Dickenson Bayn, Runaway Bayn ja Deep Bayn alueilta. Antiguan ainut varsinainen nähtävyys on St. Johnsin katedraali, joka on rakennettu vuonna 1845.

Historiallisten nähtävyyksien vähäisyydestä huolimatta Antigualla on pitkä historia. Virallisesti saaren löysi Kristoffer Kolumbus vuonna 1493, joskin saarella on ollut asukkaita paljon ennen sitäkin. 1600-luvulla tulivat englantilaiset, joiden perua on muun muassa saaren englanninkielisyys.

Antigua, yhdessä Barbudan saaren kanssa, itsenäistyi vuonna 1981, mutta Englannin kuningatar on yhä maan valtionpäämies. Asukkaita tässä aurinkoisessa kohteessa on noin 65 000, joista reilut 24 000 asuu pääkaupunki St. Johnissa.

Antiguan rannikkoa suojaa lähes jatkuva koralliriutta. Koralliriutat ja hylyt houkuttelevatkin sukeltamaan ja snorklaamaan.

Antiguan lukuisien rantojen lisäksi saari tarjoaa myös ostoksia ja iltaelämää pääkaupungissa St. Johnissa, jonne on valmistunut Antiguan ensimmäinen ostos- ja viihdekeskus Heritage Quay.

Yhdistelmät
Antiguaan lennetään yleensä Lontoon tai Miamin kautta jossa kannatta viettää muutaman päivän kaupunkiloman.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Antiguasta
Antigua kartalla
Matkapaketit Antigualle
Mr Travelin matkapaketit Antigualle sisältävät mm. meno-paluu -lennot Antigualle, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, yleensä all inclusive -palvelut All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
hotellissa, yksityiset meno-paluu -kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1400-3200 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon matkaa Antigualle. Usein matka pidennetään muutamalla päivällä Lontoossa, jossa on pakollinen yöpyminen lentoaikataulujen takia.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.