Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Aruba / Rantaloma
Aruba kutsutaan joskus Amerikan Kanariaksi. Täällä vieraileekin jonkin verran pohjoisamerikkalaisia turisteja, jonka takia saarella on kehittyneet palvelut ja paljon aktiviteetteja tarjolla. Siitä huolimatta Aruba ei ole kovin ruuhkainen kohde sillä pitkät ja leveät hiekkarannat pitävät huolen siitä, ettei todellakaan tarvitse etsiä paikkansa auringossa.

Meriaktiviteettien lisäksi voi käydä ostoksilla Oranjestadissa missä hollantilainen vaikutus näkyy osittain vielä mm. värikkäässä rakennuskannassa. Hollantilainen vaikutus näkyy myös lentoyhteyksissä, jotka ovat erinomaiset myös Euroopasta ja etenkin Amsterdamista.

Aruba
Aruba ylpeilee Karibian pisimmillä ja upeimmilla vaaleahiekkaisilla hiekkarannoilla. Tämä pinta-alaltaan vain 193 neliökilometriä oleva saari houkutteleekin rentoutumaan aktiviteettien lomassa, tai ilman. Saarelle tunnusomaisten divi divi -puiden hiljaista huojuntaa lämpimien Karibian merituulien voimasta katsellessa, löytää väistämättä lomamielen.

Hollannin Antilleihin kuuluva saari onkin oiva kohde rentoutumiseen ja lomailuun turkoosin veden sekä Karibian lempeiden merituulien hellässä huomassa. Auringonpalvonta lukuisten aktiviteettien piristäminä on Aruban suurin valtti. Saaren lukuisiin aktiviteetteihin lukeutuu muun muassa sukellusta, snorklausta, surffausta, syvänmerenkalastusta, ratsastusta ja golfia. Yöelämää etsivälle Aruba on ABC-saarista (Aruba, Bonaire, Curacao) paras valinta.

Pienestä koostaan johtuen saaren nähtävyydet ovat rajalliset ja keskittyvätkin lähinnä runsaisiin ostosmahdollisuuksiin. Saarelta löytyy kuitenkin kaunis perhostarha sekä omat puistonsa strutseille, aaseille ja linnuille sekä ananas- ja aloefarmit, joilla voi vierailla.

Vaikka varsinaisia arkkitehtuurillisia tai historiallisia nähtävyyksiä ei juuri olekaan, on noin 100 000 asukkaan pääkaupunki Oranjestad mielenkiintoinen sekoitus siirtomaa-aikojen arkkitehtuuria ja karibialaisen värikkäitä rakennuksia. Oranjestad itsessään on mukaansatempaava kaupunki täynnä hyviä ostosmahdollisuuksia, ravintoloita, baareja ja löytyypä täältä kasinokin. Aruba on, kuten saaren rekisterikilvissäkin lukee, One happy island!

Yhdistelmät
Arubaan lennetään yleensä Amsterdamin kautta, jossa kannattaa viettää muutaman päivän kaupunkiloman.

Muut kaupunkilomavaihtoehdot ovat Miami ja New York, jonka kautta myös on mahdollista lentää Aruballe.

Aruban voi myös mainiosti yhdistää lähellä oleviin Bonairen ja Curacaon saariin.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Arubasta
Aruba kartalla
Matkapaketit Aruballe
Mr Travelin matkapaketit Aruballe sisältävät mm. meno-paluu -lennot Aruballe, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, yksityiset meno-paluu -kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1900-2700 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon matkaa Aruballe.
Lisät
Peruspaketin lisäksi suosittelemme myös retkien Mr Travel tarjoaa retkiä vain luotettavilla kumppaneilla, joilla on kaikki tarvittavat vakuutukset ja osaaminen  asiakkaidemme turvaksi.
ja kiertoajelujen tilaamista jo etukäteen.
Muista myös kysyä huonetason korotusta esimerkiksi minisviitiksi.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.