Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Bahama / Rantaloma
Bahama on Karibian ehdottomasti suosituimpia kohteita Dominkaanisen tasavallan ja Jamaikan rinnalla. Tänne suunnataan niin Amerikasta kun Euroopastakin. Saariryhmä tarjoaa upeita rantoja, vesiaktiviteettejä ja luontoa jokaiseen matkailijan makuun.

Bahama ei ole edullisimpia lomakohteita maailmassa, mutta ehdottomasti vierailun arvoinen. Etenkin yhdistettynä USA:n lomaan, Bahama tarjoaa oivan vaihtoehdon yhdistää kaupunki- ja rantaloman samaan matkaan.

Bahama
Bahama tai Bahamasaaret, on maa, joka koostuu sadoista saarista Karibian vesillä heti Floridasta itään. Kolumbus "löysi Amerikan" 1492 rantautuessaan juuri Bahamakselle. Monivivahteisen ja dramaattisen historian jälkeen Bahama sai itsenäisyyden vasta 1973.

Bahama on Karibian ehdottomasti suosituimpia rantakohteita. Erityisesti amerikkalaiset, läheisen sijainnin, ja britit, yhteisen historiansa takia, lomaolevat näillä saarilla.
Bahama houkuttelee ensisijaisesti upeilla rannoillaan, joita löytyy eri puolilla saaristoa, mutta myös ekoturisti, sukeltajat ja snorklaajat löytävät täältä paratiisinsa.

Pääkaupunki ja kaupallinen keskus on Nassau, joka sijaitsee Nassaun saarella ja asuttaa noin 70% (270 000 henkilöä) koko maan väestöstä. Nassau ei kuitenkaan ole turistien ensisijainen kohde ruuhkaisuutensa ja osittaisen levottomuutensa takia, vaan muut saaret kuten Grand Bahama, jossa sijaitsee Freeportin kaupunki. Nassausta pääsee varsinaisille lomasaarille joko lentäen tai veneellä. Lomasaarista Grand Bahama on ruuhkaisin, joten kannatta pitää mielessä myös rauhallisemmat saaret kuten Abaco, Bimini, Eleuthera, Exuma ja Long Island.

Bahama ei ole edullinen lomakohde. Hinnat ravintoloissa ja kaupoissa ovat jopa Suomea kalliimmat ja hotellien taso on noin yksi tähtiluokitus alhaisempi kun saman hintatason hotelli Euroopassa. Bahama tarjoaa kuitenkin varsin miellyttävän rantalomakokemuksen ja voidaan erinomaisen hyvin yhdistää esim. USA:n kaupunkilomaan.

Yhdistelmät
Bahamaan lennetään yleensä Lontoon kautta, jossa kannattaa viettää muutaman päivän kaupunkiloman.

Muut kaupunkilomavaihtoehdot ovat Miami ja New York, jonka kautta myös on mahdollista lentää Bahamalle.

Koska Bahama on saariryhmä, voit myös kokeilla monta eri lomasaarta samalla matkalla.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Bahamaksesta
Bahama kartalla
Matkapaketit Bahamalle
Mr Travelin matkapaketit Bahamalle sisältävät mm. meno-paluu -lennot Nassauhun ja siitä edelleen valitsemallesi lomasaarelle, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, yksityiset meno-paluu -kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2000-3200 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon matkaa Bahamalle. Jos haluat vierailla usealla saarella, 12-14 päivää on parempi valinta.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.