Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Bali / Rantaloma
Bali on yksi maailman suosituimmista paratiisisaarista. Yli kolme miljoonaa ihmistä asuttaa tätä moni-ilmeistä saarta, jolta löytyy toinen toistaan upeampia rantoja, riisiterasseja, temppeleitä, pikkukyliä, taidegallerioita ja viidakkoa.

Ei siis ihme, että Bali on turistien kestosuosikki vuodesta toiseen palvellen sekä bilehileitä, että tasokasta lepolomaa tarvitsevia.

Bali
Balilla hindulaisuus on pääuskonto, joka näkyykin balilaisten jokapäiväisessä elämässä myös turistille. Jumalille ja hengille jätetään esineitä uhrilahjoiksi temppeleihin, kotitemppeleihin, kaduille, sekä kauppojen ja hotellien eteen. Kaduilla liikkuessa tulee usein eteen myös erilaisia seremoniakulkueita.

Etelä-Balin upeat rannat Kuta, Sanur, Nusa Dua ja Jimbaran tarjoavat merellisiä aktiviteetteja sekä majoitusta vaatimattomista majataloista luksushotelleihin. Kuta on erityisesti surffaajien kohde, josta löytyy Balin parhaat aallot ja vilkkain iltaelämä. Sanuri on oiva valinta enemmän rauhaa lomaltaan hakevalle, joka arvostaa hotellialueiden runsasta tapahtumatarjontaa. Nusa Dualla ja Jimbaranin rannoilla lomaillaan rauhallisemmissa merkeissä nauttien tasokkaiden hotellien palveluista. Myös Ubudin taiteilijakylä Balin keskellä on ehdottomasti ainakin päiväretken arvoinen.

Kiipeilystä ja patikoinnista pitäville Bali tarjoaa Batur-tulivuoren, joka on suosittu kiipeilypaikka. Ostosmahdollisuudet ovat Balilla mittavat tarjoten suuriakin ostoskeskuksia, maalauksia, käsitöitä, batiikkia ja puuveistoksia.

Bali tarjoaakin lähes kaikille jotakin oli sitten kiinnostunut rantalomasta, shoppailusta tai kulttuurista.

Yhdistelmät
Balilla kannattaa yhdistää useat rantakohteet toisiinsa tai esimerkiksi rantaloma muutaman päivän Ubudin kulttuurilomaan.

Lisäksi Balille voi lentää Hongkongin tai Singaporen kautta, jossa voi pysähtyä kaupunkilomalle.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Balista
Bali kartalla
Matkapaketit Balille
Mr Travelin matkapaketit Balille sisältävät mm. meno-paluu -lennot Denpasariin, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, vastaanottopalvelun lentokentällä sekä yksityiset kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1500-3000 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme 10 päivän vierailua Balilla. Tällöin jää myös aikaa tutustua muihin Balin kohteisiin hotellin rannan lisäksi.
Lisät
Peruspaketin lisäksi suosittelemme myös retkien Mr Travel tarjoaa retkiä vain luotettavilla kumppaneilla, joilla on kaikki tarvittavat vakuutukset ja osaaminen  asiakkaidemme turvaksi.
ja kiertoajelujen tilaamista jo etukäteen. Etenkin päiväretki saaren sisäosien nähtävyyksiin ovat hyvä vaihtoehto.
Harkitse myös muutaman päivän pysähdyksen tekemistä välilaskukohteissa mennessäsi tai palatessasi Balilta.
Matkaidea
Koe monta eri rantaa jakamalla majoituksesi kahden hotellin kesken esimerkiksi 4+4 päivää.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.