Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Barbados / Rantaloma
Barbados kuuluu Antiguan tapaan englanninkieliseen Karibiaan. Barbados onkin suosittu lomakohde juuri briteille.

Barbados tarjoaa kaikkea sitä mitä matkailija voisi kaipaa; lukuisia erityylisiä rantoja aina vitivalkoisista rauhallisista aurinkorannoista surffailijan aallokkoisiin rantoihin, hyviä ravintoloita, tasokasta majoitusta, ostoksia Bridgetownissa, viidakkoretkiä, historiallisia kohteita ja paljon muuta.

Barbados on siten upea lomakohde tiiviissä paketissa.

Barbados
Rento Karibialainen tunnelma, upeat valkoiset hiekkarannat sekä lukuisat mielenkiintoiset harrastusmahdollisuudet kriketistä sukellukseen ovat kaikki Barbadoksen valtteja.

Barbados on itäisin saari Karibian merellä ja asukkaita saarella on vain noin 278 000. Pienestä koostaan huolimatta saarelta löytyy omat osansa menoa ja meininkiä hakevalle, sekä hieman rauhallisempaa rantalomaan ja rentoutumiseen sopivaa. Saarella onkin tekemistä kaikille lapsiperheistä pariskuntiin. Barbados on parhaimmillaan kristallin kirkkaan meren kimaltelusta rannalla nauttien, sukeltaen, surffaten tai vesisuksilla hiihtäen. Ystävälliset ihmiset, kukkien ja talojen väriloisto sekä miellyttävän lämmin ilmasto takaavat viihtymisen keinuttavan rytmikkään musiikin tahdissa.

Saarta asuttivat aikoinaan Amerikan intiaanit, jotka karibialaisheimot karkottivat 1600-luvun alussa. Saari sai nimensä fiikuspuun juurista, jotka näyttivät Amerikkaan matkalla olleiden espanjalaisten purjehtijoiden mielestä parroilta (esp. Los Barbados).

Barbados oli yli 300 vuotta Britannian vallan alla, joka näkyy vielä itsenäistymisenkin jälkeen vahvasti kaikkialla. Laukkaradat, hevospoolo, golf ja kansallisurheilulaji kriketti ovat kaikki vahvasti esillä. Saaren arkkitehtuurissa, varsinkin pääkaupunki Bridgetownissa, on sekoitettu karibialaista ja brittiläistä arkkitehtuuria mielenkiintoisesti toisiinsa.

Bridgetownista löytyy myös Barbadoksen paras ostoskatu, Bridgetown Broadstreet, joka on täynnä paikallista käsityötä, batiikkia, keramiikkaa sekä edullisia kello ja kultalöytöjä. Nähtävyyksiä hakevalle saaren pieni koko asettaa hieman rajoituksia, joskin Barbadoksen museo ja Harrison's Caven tippukiviluolat ovat kokemisen arvoisia paikkoja.

Yhdistelmät
Barbadokselle lennetään yleensä Lontoon kautta, jossa kannattaa viettää muutaman päivän kaupunkiloman.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Barbadoksesta
Barbados kartalla
Matkapaketit Barbadokselle
Mr Travelin matkapaketit Barbadokselle sisältävät mm. meno-paluu -lennot Barbadokselle, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, yksityiset meno-paluu -kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2000-3500 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon matkaa Barbadokselle.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.