Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Bora Bora / Rantaloma
Bora Boran kuvankaunis atolli Tyynellämerellä tarjoaa kaikkea sitä mistä rantalomailija voisi uneksia; dramaattisia maisemia, upeita palmurantoja ja erinomaiset palvelut. Bora Bora onkin ehkä kiehtovampia rantalomakohteita maailmassa.

Tämä kohde sopii niille, jotka haluavat tasokkaan loman rauhallisessa mutta näyttävässä ympäristössä. Bora Bora on myös ehdoton kohde häämatkalaisille.

Bora Bora
Ranskan Polynesia sijaitsee Tyynellä valtamerellä ja muodostuu yhteensä noin 130 saaresta. Alueen tunnetuin saari on Tahiti, jota usein myös käytetään kuvaamaan koko Ranskan Polynesiaa. Saarten alkuperäisväestö on polynesialaiset, jotka levittäytyivät ennen ajanlaskumme alkua lähes koko Tyynen valtameren alueelle.

Yhteydet Eurooppaan alkoivat vuonna 1521 kun maailmanmatkaaja portugalilainen Ferdinand Magellan saapui ensimmäisenä eurooppalaisena saarille. Tämän jälkeen saari toisensa jälkeen ”löydettiin” eri maiden löytöretkeilijöiden toimesta kunnes 1700-luvun lopulla pysyvämpi eurooppalainen asutus syntyi Tahitille. Ranskalaiset valloittivat lopulta koko alueen ja perustivat vuonna 1834 pääkaupungin Papeeten Tahitille. Nykyään Ranskan Polynesia on Ranskan merentakainen paikallishallintoalue.

Ranskan Polynesia tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet sekä rantalomailulle että muille aktiviteeteille. Ranskan Polynesia on kohtalaisen suosittu turistikohde muttei silti tunnu ruuhkaiselta koska lomailijat jakautuvat usealle eri saarelle.

Turistit suuntaavat pääasiassa Bora Boralle ja Moorealle, jotka tarjoavat parhaimmat ranta- ja luontokokemukset. Turisteille tarjotut palvelut ovat pitkälle kehittyneitä ja tasokkaita. Alueella puhutaan maoria sekä ranskaa mutta matkailija pärjää hyvin myös englannin kielellä.

Yhdistelmät
Bora Boran kannattaa yhdistää Moorean ranta- ja luontolomaan, jolloin saat enemmän irti samalta matkalta.

Toinen vaihtoehto on viettää 1-2 päivän kaupunkilomaa Tahitilla, jonka kautta lennot Bora Boralle menevät.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Bora Borasta
Bora Bora kartalla
Matkapaketit Bora Boralle
Mr Travelin matkapaketit Bora Boralle sisältävät mm. meno-paluu -lennot Bora Boralle, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, valintasi mukaan puolihoidon Puolihoito sisältää kaksi päivittäistä ateriaa, yleensä aamiaisen ja illallisen.
, täysihoidon Täysihoito sisältää kolme päivittäistä ateriaa; aamiaisen, lounaan ja illallisen. Hotellista riippuen mahdollisesti myös muuta purtavaa päivän aikana.
tai all inclusive -palvelut All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
, yksityiset meno-paluu -kuljetukset lentokentältä hotellille.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 3800-5500 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme 10 päivän matkaa Bora Boralle. Loman kannatta myös pidentää 3-4 päivällä Moorealla.
Lisät
Kokeile huonetason korotusta esimerkiksi perushuoneesta minisviittiin tai vesibungalowiin.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.