Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Cancun / Rantaloma
Cancun on Meksikon suosituin lomakohde hyvin laajalla valikoimalla hotelleja ja tasokkaita palveluja jokaiseen makuun. Aurinkoisten rantapäivien välissä voit myös tehdä retkiä lähialueiden erittäin mielenkiintoisiin arkeologisiin kohteisiin kuten Chichen Itzaan, tai viettää ostospäivä Cancunin kaupungissa. Lähellä olevat piensaaret kuten Isla Mujeres ovat myös vierailun arvoiset.

Cancunin loma on kokeilemisen arvoinen sisältörikas ja kiehtova kokonaisuus.

Cancun
Cancun sijaitsee Meksikossa Quintana Roon osavaltiossa Yucatanin niemimaan kärjessä ja oli alunperin pieni viidakon ympäröimä kylä. Varsinainen lomakohde sitä tuli kuitenkin vasta 70-luvulla, kun Meksikon valtio päätti kehittää alue turisteille hotelleja rakentamalla. Alkuperäinen ja edelleen toimiva hotellialue sijaitseekin Cancunin kaupungista itään erillisellä kapealla niemellä.

Cancun on lomakohteena tasaisesti kasvanut ja uusia hotelleja rakennetaan erityisesti Riviera Mayan 100 km pitkälle rantakaistaleelle, joka sijaitsee Cancunista etelään. Monesti koko tämä Karibianmeren ranta-alue kutsutaan arkikielessä nimellä Cancun.

Cancun ei ole suomalaisittain tunnetuimpia lomakohteita mutta maailmalla kuitenkin hyvin suosittu. Se on Meksikon ehdottomasti suurimpia ja parhaiten kehittyneitä turistikohteita kattavalla ja hyvin toimivalla palvelutarjonnalla. Alueella on todella laaja kirjo erilaisia hotelleja aina edullisista suurhotelleista tasokkaisiin boutique-hotelleihin, kunkin lompakon mukaan.

Cancuniin turisteja houkuttelevat luonnollisesti upeat ja leveät rannat, joilla ei juurikaan ole tungosta. Näiden lisäksi Cancunin kaupungin lähellä on myös Maya-kulttuurin arkeologisia kohteita, joista tunnetuin raunio lienee El Rey, joka sijaitsee ihan hotellien lähettyvillä. Hieman kauempana on El Mecon näyttävimmät rauniot. Historiasta todella kiinnostunut kannatta vierailla Chichen Itzan Maya-kaupungissa.

Cancunissa on myös lukuisia snorklaus- ja sukelluskohteita, golfratoja ja tietysti hyvät ostosmahdollisuudet kaupungin ostoskeskuksista ja yöelämää sekä mahdollisuus retkiin lähisaarille ja alueen viidakkoihin.

Yhdistelmät
Yhdistä Cancunin mannerpäivät muutamaan saaripäivään Isla Mujeresilla.

Cancunista pääsee myös helposti jatkamaan lomailua Cozumelin saarelle.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Cancunista
Cancun kartalla
Matkapaketit Cancuniin
Mr Travelin matkapaketit Cancuniin sisältävät mm. meno-paluu -lennot Cancuniin, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, yleensä all inclusive -palvelut All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
hotellissa, yksityiset meno-paluu -kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1600-2600 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme 10 päivän matkaa Cancuniin.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.