Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Cayo Largo / Rantaloma
Cayo Largon saari sijaitsee noin 60 km Kuuban "mantereesta" etelään. Cayo Largo on tunnettu kilometrejä pitkistä lähes autioista rannoistaan, jotka useasti ovat saaneet ylistyssanoja matkailualan lehdissä.

Cayo Largo onkin hyvin rauhallinen lomakohde, jonne mennään irrottautumaan arjesta leppoisan lomailun puitteissa. Cayo Largo on myös erinomainen kohde yhdistää kaupunkilomaan Havannassa.

Cayo Largo
Cayo Largo del Sur, tai lyhyemmin Cayo Largo, on saari, joka sijaitsee noin 60 km Kuuban "mantereesta" etelään. Cayo Largo on tunnettu yhteensä yli 20 km pitkistä rannoistaan ja rauhallisesta atmosfääristä. Saari on lähes autio eikä vakituisia asukkaita ole. Elämä keskittyy siten muutamaan hotelliin, jonka henkilökunta asuu pienessä Isla del Solin kylässä lähellä lentokenttää.

Cayo Largon rannat on useasti luokiteltu maailman parhaimmistoon eri matkalehtien toimesta, ovathan ne poikkeuksellisen pitkiä, lähes autioita, rakentamattomia ja neitseellisessä tilassa kuten muukin osa saarta.

Tämä on myös harvoja paikkoja Kuubassa missä nudismi on sallittua valikoiduilla ranta-alueilla. Cayo Largo on siten lähinnä löhölomailijan kohde, missä nautitaan hotellin palveluista, auringosta ja pitkistä rannoista.

Yhdistelmät
Cayo Largo kannattaa ehdottomasti yhdistää Havannan kaupunkilomaan. Meneväthän lennot Havanna kautta, joten kaupunkiloman saa lähes kaupan päälle.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Cayo Largoista
Cayo Largo kartalla
Matkapaketit Cayo Largolle
Mr Travelin matkapaketit Cayo Largolle sisältävät mm. meno-paluu -lennot Cauo Largolle, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, all inclusive -palvelut All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
hotellissa, Kuuban turistikortin (pakollinen maahantulolupa).
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2100-2500 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme 5-7 päivän matkaa Cayo Largolle. Koska saari on pieni ja palveluja verrattain vähän, pitempi matka ei välttämättä ole perusteltu.
Matkaidea
Kuubassa on paljon nähtävää, joten yhdistä rantalomasi Cayo Largolla kiertomatkaan halki Kuuban saaren.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.