Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Cayo Santa Maria / Rantaloma
Cayo Santa Maria on vähemmän tunnettu mutta sen mielenkiintoisempi rantakohde Kuubassa. Varaderosta poiketen, Cayo Santa Maria tarjoaa rauhallista lomailua upeilla rannoilla luonnon helmassa hyvistä hotellipalveluista nauttien. Tämä meren ympäröimä pitkä niemi on myös helppo saavuttaa kiitos maantien, joka oikaisee yli meren suoraan ranta-alueelle.

Cayo Santa Maria onkin erinomainen vaihtoehto Varaderolle, joka monen suomalaisen mielestä saattaa olla jo liiankin vilkas kohde.

Cayo Santa Maria
Kuuban vähemmän tunnettuja rantakohteita ovat Cayo Santa Maria, joka sijaitsee pohjoisessa suunnilleen Kuuban keskivaiheilla. Santa Maria on pienehkö saari, mutta kiitos meren ylittävän maantien, perille voi pääsee mukavasti autolla.

Cayo Santa Maria on huomattavasti vähemmän kehitetty ja rakennettu kun esim. Vardero ja on sen takia paljon ruuhkattomampi kohde rantalomailijalle.

Hotellejakin on vain kourallinen ja hajanaisemman rantaviivan takia ne eivät ole vieri vieressä. Upea ranta onkin paljon näyttävämpi ja mielenkiintoisempi kun Varaderossa muodostaen pitkän viivan sijaan poukamia ja niemiä, jotka luovat mielenkiintoisen merellisen maiseman tarjoten hyviä uinti- ja snorklausmahdollisuuksia.

Cayo Santa Marian palvelutarjonta on hyväntasoinen ja mahdollistaa pienten turistimäärien takia rauhallisen tavan viettää rantaloman Kuubassa joko pelkkänä rantalomamatkana tai Kuuban kiertomatkan aurinkoisena loppuhuipentumana.

Yhdistelmät
Cayo Santa Maria kannattaa yhdistää Havannan kaupunkilomaan. Lennot menevät Havannaan, josta on maakuljetus Cayo Santa Marialle. Havannan kaupunkiloman saa siten lähes kaupan päälle.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Cayo Santa Mariasta
Cayo Santa Maria kartalla
Matkapaketit Cayo Santa Marialle
Mr Travelin matkapaketit Cayo Santa Marialle sisältävät mm. meno-paluu -lennot Havannaan, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, all inclusive -palvelut All inclusive -palvelujen sisältö vaihtelee palveluntarjoajasta toiseen, mutta kattavat tyypillisesti kaiken ruokailun juomineen, joitain alkoholijuomia, erilaisia baari- ja naposteluruokia aterioiden välillä sekä muita lisäpalveluja, jotka normaalisti veloitettaisiin erikseen.
hotellissa, Kuuban turistikortin (pakollinen maahantulolupa) sekä yksityiset meno-paluu -kuljetukset Havannan lentokentältä Cayo Santa Marian hotellille.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 2100-3500 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme 7-10 päivän matkaa Cayo Santa Marialle.
Matkaidea
Kuubassa on paljon nähtävää, joten yhdistä rantalomasi Cayo Santa Marialla kiertomatkaan halki Kuuban saaren.
Yhdistä kaksi hotellia Cayo Santa Marialla esim. 4+4 päivää. Näin pystyt kokeilemaan kaksi eri rantaa ja erilaisia palveluja saman matkan aikana.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.