Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Con Dao / Rantaloma
Vietnamin Con Daon saarilla on hurja historia, toimihan siellä vuodesta 1861 saakka vankila, joka rakennettiin pitämään kurissa väestöä, joka vastusti Ranskan ylivaltaa ja vielä Vietnamin sodan aikana vankila oli käytössä.

Nykyään saaret ovat kuitenkin luontorikas rantakohde, jotka tarjoavat matkailijalle todellista luksusta ilman suuria turistimassoja.

Con Dao
Con Dao on 16 saaren muodostama saaristo vajaan 200 kilometrin päässä Vietnamin rannikosta kaakkoon. Suurimman saaren nimi on Con Son, mutta yleisesti puhutaan aina Con Daosta.

Con Daon historia on pahamaineinen, sillä saarilla toimi ensin Ranskan Indokiinan vankila, jonne etenkin vallankumouksellisia tuomittiin pakkotyöhön. Vietnamin sodan aikana valta siirtyi amerikkalaisille ja saaret toimivat salaisena vankilana. Sodan loputtua vuonna 1975 myös vankilatoiminta saarilla loppui. Saarten hurjaan historiaan voi kuitenkin edelleen tutustua vankilarakennuksiin avatuissa museoissa.

Tänä päivänä saarilla asuu noin 7000 asukasta ja sinne on päivittäin useita, hieman alle tunnin kestäviä lentoja pääkaupunki Ho Chi Minhistä mantereella.

Matkailu ja turismi rantautui saarille vasta hiljattain, joten saaret ja erityisesti runsas luonto ovat säilyneet suurilta turistiryhmiltä rauhassa. Samalla turistipalvelut ovat vasta kehitysvaiheessa, joten esim. majoitusvalikoima on niukka. Saaret ovatkin upea kohde luonnosta pitäville ja nähtävää löytyy niin maalta kuin mereltä. Erityisesti snorklauksesta, sukeltamisesta ja kalastuksesta pitäville saaret ovat erinomainen matkakohde.

Yhdistelmät
Con Dao kannatta yhdistää 2-3 päivän kaupunkilomaan Ho Chi Minhissä, jonka kautta lennot menevät.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Con Daosta
Con Dao kartalla
Matkapaketit Con Daolle
Mr Travelin matkapaketit Con Daolle sisältävät mm. meno-paluu -lennot Ho Chi Minhiin sekä eteenpäin Con Daolle, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, yksityiset meno-paluu -kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1900-2800 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme viikon matkaa Con Daolle.
Lisät
Peruspaketin lisäksi suosittelemme myös lisäretkien Mr Travel tarjoaa retkiä vain luotettavilla kumppaneilla, joilla on kaikki tarvittavat vakuutukset ja osaaminen  asiakkaidemme turvaksi.
ja kiertoajelujen tilaamista jo etukäteen.
Muista myös kysyä huonetason korotusta esimerkiksi puutarhanäkymästä rantanäkymään.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.