Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Curaçao / Rantaloma
Curaçao (lausutaan kurasau) kuuluu Alankomaiden Antilleihin ja sijaitsee lähellä Etelä-Amerikan pohjoista rantaa heti Venezuelan yläpuolella.

Curaçaon päänähtävyyksiä on pääkaupunki Willemstad, jonka vanha kaupunki on UNESCOn maailmanperinnön listalla. Sen lisäksi Curaçao tietysti tarjoaa myös upeita rantoja ja runsaasti aktiviteetteja, joilla viihdyttää itsensä loman aikana. Myös helppojen Euroopan lentoyhteyksien takia Curaçao on erinomainen lomakohdevalinta.

Curaçao
Alankomaiden Antillien suurin saari, Curaçao hurmaa aidon Karibialaisella tunnelmallaan. Curaçao, kuten muutkin ABC-saaret (Aruba, Bonaire ja Curaçao) sijaitsevat Karibian myrskyvyöhykkeen ulkopuolella. Saaren ilmasto onkin ihanteellinen ympärivuotiseen lomailuun. Curaçaon lämmin ja miellyttävä ilmasto sekä turkoosi meri ovat kuin suoraan auringonpalvojan oppikirjasta.

Curaçaolla on 150 000 asukasta, joista noin 50 000 asuu pääkaupungissa Willemstadissa. Asukkaat puhuvat hollantia, englantia ja espanjaa sekä näiden omaperäistä sekoitusta papiamentua.

Curaçaolla on pienestä koostaan huolimatta melkein 40 hiekkarantaa aina rauhallisista pienistä poukamista suuriin, täynnä tapahtumia oleviin rantoihin. Curaçaon kuuluisin ranta on lienee Mambo Beach, joka tarjoaa upeiden rantojen lisäksi kivoja rantabaareja ja ravintoloita täynnä maukkaita herkkuja.

Curaçaolla on muista lähialueen saarista poiketen paljon nähtävää ja koettavaa aina Unescon maailmanperintölistalle kuuluvasta pääkaupunki Willemstadista erilaisiin museoihin.

Curaçao on myös suosittu sukelluskohde eikä suotta, sillä kirkkaan turkoosi meri, värikäs merenalainen kasvisto ja kiehtovat kalat ovat kokemisen arvoisia kokeneemmallekin sukeltajalle, aloittajasta puhumattakaan. Muita suosittuja aktiviteetteja rannalla oleilun vastapainoksi ovat syvänmerenkalastus, pyöräily, ratsastus ja tennis. Saarelta löytyy myös 18-reikäinen golfkenttä.

Yhdistelmät
Curaçaoan lennetään yleensä Amsterdamin kautta, jossa kannattaa viettää muutaman päivän kaupunkiloman.

Muut kaupunkilomavaihtoehdot ovat Miami ja New York, jonka kautta myös on mahdollista lentää Curaçaolle.

Curaçaon voi myös mainiosti yhdistää lähellä oleviin Aruban ja Bonairen saariin.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Curaçaosta
Curaçao kartalla
Matkapaketit Curaçaolle
Mr Travelin matkapaketit Curaçaolle sisältävät mm. meno-paluu -lennot Curaçaolle, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, yksityiset meno-paluu -kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1800-2700 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään viikon matkaa Curaçaolle.
Lisät
Peruspaketin lisäksi suosittelemme myös retkien Mr Travel tarjoaa retkiä vain luotettavilla kumppaneilla, joilla on kaikki tarvittavat vakuutukset ja osaaminen  asiakkaidemme turvaksi.
ja kiertoajelujen tilaamista jo etukäteen.
Muista myös kysyä huonetason korotusta esimerkiksi minisviitiksi.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.