Tilaa uutiskirje
Lähetämme uutisia sähköpostitse 1-2 kertaa/kk matkailualan uutuuksista, tarjouksista ja uutisista.
Jätä soittopyyntö
Etkö löydä sopivaa matkaa sivuiltamme?
Haluatko jutella matkaideasta?

Jätä soittopyyntö, niin soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian (ark. klo 8-17).
Facebook Sähköpostilista Soittopyyntö
Da Nang / Rantaloma
Da Nang on monipuolinen kohde Keski-Vietnamissa. Da Nangista löytyy luksusta rantalomasta nauttiville, mutta myös Vietnamin historia on vahvasti läsnä alueella. Esimerkiksi My Sonin rauniotemppoelit, Hoi Anin vanha kaupunki sekä keisarillinen Hue ovat vain lyhyen matkan päässä viemässä matkailijan satoja vuosia ajassa taaksepäin.

Da Nang
Da Nang sijaitsee meren rannalla keskellä Vietnamia. Kaupunki on Vietnamin neljänneksi suurin ja väkiluku jo miljoonaluokkaa. Da Nangin keskusta on varsin uusi eikä kaupungista löydy historiallisia kohteita.

Ostosmahdollisuuksia on ja keskustassa sijaitsee vierailun arvoinen Champa -kulttuurin veistostaiteen museo. Sen sijaan rantalomailijoille on tarjolla kilometreittäin hiekkarantaa ja toinen toistaan upeampia hotelleja. Paikalliset tunnistavat nimen My Khen, mutta länsimaalaisille tutumpi nimi on varmasti China Beach, joka on esiintynyt lukuisassa amerikkalaisessa sotaelokuvassa Vietnamin sodan eräänä näyttämönä.

Paitsi pelkkää aurinkoa ja hotellin palveluista nauttimista, tarjoaa Da Nang myös runsaasti mahdollisuuksia tutustua Vietnamiin ja sen historiaan tarkemmin. Da Nang sijaitsee nimittäin myös lähellä kahta hyvin merkittävää historiallista kaupunkia, Hoi Ania ja Hueta. Hoi An valittiin UNESCOn maailmanperintölistalle vuonna 1999 ja sen historiallinen keskusta on hyvin säilynyt esimerkki 1400-1800 -lukujen Kaakkois-Aasian kauppakaupungeista.

Hue, 100 kilometriä Da Nangista pohjoiseen, oli vuosina 1802-1945 Nguyen -dynastian pääkaupunki ja sen keskustassa sijaitseva valtava linnoitus- ja palatsialue oli aikanaan Nguyen -dynastian keskus. Sisintä osaa alueesta kutsuttiin kielletyksi kaupungiksi ja se oli varattu vain kuninkaallisen perheen käyttöön. Kannattaa tutustua!

Da Nang on siten erinomainen kohde niille, jotka ovat kiinnostuneita sekä auringosta että kulttuurista.

Yhdistelmät
Da Nang kannatta yhdistää 2-3 päivän kaupunkilomaan Ho Chi Minhissä, jonka kautta lennot menevät.

Kysy vinkkejä toimistostamme kiehtovista yhdistelmämatkoista.

Lisää Da Nangista
Da Nang kartalla
Matkapaketit Da Nangiin
Mr Travelin matkapaketit Da Nangiin sisältävät mm. meno-paluu -lennot Da Nangiin, majoituksen valitsemassasi hotellissa ja huoneessa, aamiaiset hotellissa, yksityiset meno-paluu -kuljetukset lentokentän ja hotellin välillä.
Paketit räätälöidään tapauskohtaisesti, joten voit valita niin paljon palveluja kun haluat tai muuttaa peruspakettimme tarpeen mukaan.
Hinta
Viikon matkapaketin hinta vaihtelee välillä 1700-2300 euroa / hlö riippuen valitsemastasi matkustusajasta ja majoituksesta.
Erinäisten tarjouskampanjoiden aikana hinta saattaa olla merkittävästikin normaalia edullisempi. Lapsille on iästä riippuvat alennukset. Sovellamme aina kaikki voimassa olevat tarjoukset ja alennukset matkapakettiisi.
Matkustusaika
Suosittelemme vähintään 10 päivän matkaa Da Nangiin, jolloin ehdit myös tutustua alueen upeisiin nähtävyyksiin.
Lisät
Peruspaketin lisäksi suosittelemme myös lisäretkien Mr Travel tarjoaa retkiä vain luotettavilla kumppaneilla, joilla on kaikki tarvittavat vakuutukset ja osaaminen  asiakkaidemme turvaksi.
ja kiertoajelujen tilaamista jo etukäteen.
Muista myös kysyä huonetason korotusta esimerkiksi minisviitiksi.
Mr Travelin suosittelemat hotellit
Suosittelemamme hotellit on Mr Travelin puolesta todettu tasokkaiksi ja hinta- / laatusuheeltaan hyviksi. Näihin hotelleihin tarjoamme myös erikoishintoja sekä huokeita tai jopa ilmaisia lisäpalveluja (hotellit on lueteltu aakkosjärjestyksessä, ei suositusjärjestyksessä).
Ehdot
Kysy
Jätä yhteydenottopyyntö matkasta
Matkamme suunnitellaan kullekin asiakkaalle henkilökohtaisesti. Kun olet lähettänyt yhteydenottopyynnön, palaamme Sinulle 1-2 arkipäivän sisällä koskien matkasi yksityiskohtia, jonka perusteella teeme Sinulle matkatarjouksen.
Yhteydenottopyyntö ei sido ostamaan matkaa.